Indesit RAA 24N, frigider cu congelator mic

Frigiderul Indesit RAA 24N face parte din cea mai nouă generație de aparate frigorifice de la acest brand și observ un design destul de interesant. Îmi place cum arată atât la interior, cât și la exterior. Nu e vorba de un model mare, de aceea nici nu are un congelator atât de mare și performant. Pentru acesta e nevoie de un buget modest și poate vă gândiți să luați o ladă frigorifică ori un congelator pentru alimentele care trebuie congelate. Oricum, magazinele sunt plite de alimente congelate și nu e nevoie să cumpărați o cantitate mare, doar dacă aveți o familie mai numeroasă.

Acest producător oferă variante interesante care nu costă mult, motiv pentru care trebuie luate în calcul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un model cu volum de 217 litri nu poate fi foarte înalt dar nici foarte lat, deci poate fi pus oriunde. La interior sunt prezente câteva rafturi care pot fi ajustate în funcție de ce vreți să puneți la interior. Cu o clasă de eficiență energetică A+++, nu mai trebuie să vă faceți griji deoarece veți avea o factură la energie destul de mică. Pe an, acest frigider are un consum undeva la 288 kWh.

Alături de acesta sunt incluse următoarele accesorii: suportul pentru ouă și tava pentru gheață. Acestea nu sunt principalele motive pentru care ați alege un astfel de aparat deoarece pot fi luate ulterior dacă nu erau incluse. Merită să alegeți un aparat nou datorită eficienței energetice, garanției și designului modern. Bineînțeles, un model mai scump arată mai bine pentru că face parte dintr-o serie premium.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine deoarece are un design simplu pe alb și mă gândesc că alegeți acest model pentru că și restul aparatelor sunt pe aceeași culoare.

Evident, un frigider cu două uși într-un buget mic nu poate oferi multe tehnologii ori un control electronic. Indesit RAA 24N se adresează utilizatorilor cu pretenții mai mici pentru că se rezumă la un anumit buget care nu l-ar depăși. Controlul electronic e interesant, arată bine dar nu-l veți folosi atât de des.

Te-ar mai putea interesa