Indesit RA24

Frigiderul Indesit RA24 e un aparat frigorific accesibil motiv pentru care vi-l recomand. Pe scurt are 230 l, clasa A, o înălțime de 139 cm și e disponibil pe alb. Deci are caracteristici generale decente pentru cât costă însă nu sunt chiar ideale. Aici mă refer că are clasa A, dar și așa presupune un consum mult mai mic decât al celor cu eficiență B. E suficient de mare și acest aspect se poate observa în poza de jos. Nu e prea înalt și de acea puteți să-l instalați unde doriți. Are un design simplu cu mânere incorporate motiv pentru care se poate curăța ușor și arată mai bine. Există și alternative la acesta în acest buget însă nu toate au aceleași caracteristici. RA 24 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Deschis

Specificații tehnice

Indesit RA24 are un congelator încăpător chiar dacă capacitatea sa netă e undeva la 230 litri. Bineînțeles nu vine cu sistem de răcire No Frost că și așa nu știu la ce ajuta deoarece congelatorul e mic, iar dezghețarea sa nu va fi prea grea. Un astfel de frigider se adresează celor care merg des la cumpărături și deci nu au nevoie de o capacitate mare de congelare ci doar un aparat care să le mențină reci pe o perioadă scurtă de timp sau lungă (în caz că le puneți în congelator). Clasa de eficiență energetică A e decentă însă ar fi fost mai bine A+, în cazul în care doriți un consum ceva mai mic, dar diferența nu e prea mare. Frigiderul propriu-zis are trei rafturi de sârmă, dezghețare automată și compartiment pentru legume sau fructe.

Congelatorul său e unul decent având o capacitate de congelare de 2.5 kilograme la 24 de ore. Din păcate acesta nu vine cu sistem de uși reversibile dar prezintă iluminare interioară, mânere incorporate și suport pentru ouă. Autonomia sa fără curent e de 14 ore care e și media.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de silențios – 45 dB, arată destul de bine, e accesibil, e oferit de un producător foarte bun și e voluminos.

Minusuri: nu are clasa A+.

Concluzie

Acest frigider Indesit RA24 e recomandarea mea de la acest producător și în acești bani. Se adresează tinerilor dar și celor care nu vor să dea prea mulți bani pe un aparat frigorific. Deci dacă nu știți pentru care model să optați și aveți un buget mic, acesta ar putea fi alegerea ideală pentru dumneavoastră.

Te-ar mai putea interesa