Indesit PWDE81473S, mașina spălat-uscător

Mașina de spălat cu uscător Indesit PWDE81473S e una din seria Prime și spre deosebire de alte mașini, acesta poate usca rufe. Din păcate nu poate usca o cantitate de 8 kg ci de doar 6 kg, dar și așa nu cred că veți spăla așa de multe haine deodată. Deci e vorba de un aparat electrocasnic compact și funcțional, iar prețul e conform cu dotările sale. Design-ul e foarte reușit, deoarece s-a optat pentru o combinație de culori alb cu argintiu, iar pentru fiecare opțiune aveți informația în dreptul său (o pictogramă sau ceva scris). Ecranul LCD devine util ori de câte ori vreți să ajustați un program, adică să modificați diverși parametrii. PWDE81473S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
De aproape

Specificații tehnice

Are caracteristici tehnice ca: centrifugare de 1400 RPM, 8kg/6kg și ecran LCD. Deci pe partea de stoarcere nu veți avea probleme, iar uscarea lor va fi pe măsură. Capacitatea maximă de spălare e de 8kg, dar nu poate usca mai mult de 6kg. Cam așa se întâmplă la majoritatea mașinilor cu uscătoare incorporate, de aceea un uscător clasic e mai bun decât unul incorporat.

Vine cu circa 16 programe, iar pe lângă cele standard are și câteva pentru uscare (16 programe de spălare și 3 de uscare). Aveți posibilitatea modificări vitezei de centrifugare sau a timpului de pornire prin intermediul unor butoane. Deci se poate controla programul de spălare iar terminarea sau începerea programului poate fi programată. La alte mașini, această funcție se numește fie amânare program fie Delay timer. Consumul redus de energie se datorează și tehnologiei Smart a seriei Prime indiferent că spălați ori uscați. Consumul anual de energie calculat pentru programe standard e de circa 1088 kWh.

Mi se pare normal să coste ceva mai mult decât o mașină obișnuită și reprezintă o soluție mai accesibilă (adică nu trebuie să luați două aparate ci unul).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: clasa A la tate capitolele dar se putea și mai bine, poate usca rufele după spălare, ușor de folosit, arată bine și poate fi programată să pornească mai târziu.

Minusuri: eficiența energetică pute fi mai bună.

Concluzie

Acest Indesit PWDE81473S poate să vă fie de folos atunci când nu aveți unde să puneți la uscat rufele sau nu aveți timp pentru asta. Rezultatele nu se compară cu cele oferite de uscătoarele de rufe clasice, de aceea alternative la aceasta ar fi o mașină+uscător (doar dacă aveți un buget mai mare).

Te-ar mai putea interesa