Indesit Prime PWE 81472 S

O alternativă mai accesibilă la Prime PWDE7124S e mașina de spălat rufe Indesit Prime PWE 81472 S și trebuie menționat că e destul de utilă familiilor mari deoarece suportă 8 kilograme în cuvă. Ziceam că e ieftină și are un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care pot spune că e foarte bun având în vedere că aparatul poate fi utilizat o singură dată pe zi pentru a spăla multe rufe.

Poze

Se poate vedea că PWE 81472 S e argintiu cu alb și pare cam mare. Adevărul e că nu pare mare, ci chiar e mare deoarece suportă până la 8 kilograme de haine cum ziceam anterior. Chiar dacă suportă multe haine, centrifugarea nu are de suferit deoarece are 1400 rotații, iar consumul de curent e tot mic.

Din apropiere
Amplasată acasă

Specificaţii tehnice

Detaliile de natură tehnică ale Indesit PWE 81472 S sunt foarte bune. Astfel cuva are suport pentru 8 kilograme și să nu vă gândiți că acestea nu vor putea fi spălate eficient deoarece centrifugarea se realizează la 1400 rotații și PWE81472 S are calificativul B pentru acest lucru. Prețul de achiziție e unul ușor ridicat, însă pe parcurs banii vor fi recuperați deoarece are un consum mic de resurse despre care se poate spune că e eficient. Din acest motiv pentru consumul mic de curent are clasa A++.

Păreri pro şi contra

Pro: este destul de eficientă la spălare și centrifugare și despre consumul resurselor poate fi spus că Prime PWE 81472 S are integrat un sistem pentru reglarea acestuia așa încât să nu consume resurse cât pentru 8kg atunci când spălați doar 3 kilograme, de exemplu.
Contra: prețul cam mare, programul rapid e cam lung având durată de jumătate de oră.

Concluzie

Dacă ai o familie numeroasă sau vrei o soluție pentru o pensiune atunci acest model cred că ar fi o soluție bună deoarece poate spăla mult. Despre zgomot în cifre nu știu să vă spun mare lucru, însă luând în considerație faptul că are 1400rpm bănuiesc că nu e deloc silențioasă. Despre utilizare trebuie menționat că nu e complicată deoarece butoanele sunt amplasate așa încât să poată fi accesate ușor, iar dacă nu vă descurcați atunci există un manual de utilizare în pachet sau dacă nu îl mai găsiți atunci poate fi descărcat în format electronic de pe site-ul producătorului.

Te-ar mai putea interesa