Indesit Prime PWE 8128 W (EU)

Dacă aveți o familie mare sau nu vreți să spălați de mai multe ori pe zi atunci vă recomand o mașină de spălat mare cum e mașina de spălat Indesit Prime PWE 8128 W (EU) deoarece în cuvă încap 8 kilograme de rufe. Restul detaliilor tehnice sunt similare modelelor mai puțin performante, adică are tot 1200 rotații ca viteză de centrifugare, iar display-ul e digital. Normal că e o mașină clasică și de aceea are culoarea albă. Clasa de eficiență energetică e A+ și asta e bine, iar un alt lucru bun e faptul eficiența la centrifugare e B. Inițial mă așteptam ca centrifugarea să fie slabă la o mașină așa mare ca aceasta și să fie în clasa D sau C, dar văd că stă foarte bine în clasa B.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». E cu vreo 100-200 lei mai mare ca al mașinilor cu capacitate de 5 kilograme și în opinia mea e un preț foarte bun. Adevărul e că dacă vreți un electrocasnic similar nu prea aveți multe opțiuni. 🙁

Poze

Alături sunt câteva poze oficiale.

Din față
Cuva

Specificaţii tehnice

Indesit PWE 8128 W (EU) Prime este o mașină cu încărcare frontală care stă foarte bine la capitolele eficiență având clasa A la eficiența la spălare. Normal că rezultatul spălării se poate vedea pe ecranul led din dotare.

Are multe programe printre care cel de spălare rapidă de 30 minute și cel de spălare a rufelor din bumbac. Alte funcții destul de importante ar fi cea de reglare a consumului, pornirea întârziată și protecția pentru copii.

Este o mașină pentru familiile mari, dar dimensiunile nu sunt exagerat și astfel acestea sunt de 85 pe 59,5 pe 62 (î x L x a în centimetri). Vă recomand să vizitați și site-ul producătorului pentru a vedea dacă electrocasnicul o să încapă în locul destinat ca să nu aveți probleme cu instalarea.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (nu știu dacă asta vă interesează), prețul nu e mare, stă bine la clasele de eficiență (inclusiv la consumul de curent și apă în sensul că nu consumă mult) și e ideală pentru familiile cu peste 5 persoane sau pentru acele persoane care nu vor să spele de mai multe ori într-o zi datorită limitărilor mașinii care o au în prezent.
Contra: nu vine cu multe funcții interesante sau ieșite din comun și utile.

Concluzie

Indesit PWE 8128 este un model bun care nu consumă multă energie electrică chiar dacă poate spăla multe haine în comparație cu mașinile standard care au o cuvă de 5 kilograme. Alături e un review la un model similar, dar nu arată la fel. Eu l-am pus pentru ca să vă puteți face o părere despre mașinile celor de la Indesit.

Te-ar mai putea interesa