≡ Meniu

Indesit Prime PWDE7124S

Pe acele persoane care nu au unde să-și usuce hainele după spălare cred că mașina de spălat cu uscător Indesit Prime PWDE7124S le va ajuta foarte mult deoarece vine cu uscător iar prețul e unul deloc exagerat. Astfel acest electrocasnic are un preţ bun Vezi prețul special de azi și pentru acești bani primești un electrocasnic cu clase de eficiență peste B.

Poze

Am putea spune despre Indesit PWDE7124S că e un electrocasnic multifuncțional deoarece incorporează două aparate foarte utile oricărui cămin. Din prima imagine se poate vedea cum arată din apropiere, iar din a doua se poate observa că se integrează foarte bine într-o baie sau spațiu oarecare de „depozitare”.

Din apropiere

Amplasată acasă

Specificaţii tehnice

Indesit Prime PWDE7124S are o putere de centrifugare destul de bună de 1200 rotații și din această cauză e plasată în clasa B de eficiență la centrifugare. Poate fi considerată ca fiind o mașină de spălat rufe pentru familii mari și asta deoarece în cuvă încap multe haine, mai exact 7 kilograme. (Capacitatea de uscare e de 5 kilograme, deci dacă vreți să și uscați hainele atunci ar fi recomandat să puneți până în 5 kilograme de haine – undeva la 3/4.)

Păreri pro şi contra

Pro: Indesit Prime PWE 7124S vine pe o culoare care prinde bine – argintiu; incorporează și funcția de uscător; prețul este unul rezonabil, display-ul LCD e unul mare și lizibil cu multe detalii informative; eficiența energetică e B, iar cea la spălare e A (probabil că are doar B la consumul de curent tocmai datorită funcției de uscător); dispune de sistem care reglează consumul și din această cauză consumul de resurse e mic deoarece resursele sunt adaptate în funcție de cât are nevoie mașina, adică în funcție de cât e de plină.
Contra: zgomotul la centrifugare e cam mare fiind de este 80 decibeli, dar la spălare zgomotul e unul suportabil de undeva la 65 db.

Concluzie

PWDE7124S e un model al anului 2012 deoarece acum în 2012 a sosit pe rafturile magazinelor tradiționale și online și probabil că pe parcurs prețul va scădea ori dacă așteptați prea mult pentru a o achiziționa atunci stocul se va epuiza și veți rămâne fără. 🙁 Utilizarea aparatului nu e deloc complicată și pentru a vă informa suplimentar cum se utilizează vă recomand să-i citiți manualul de utilizare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu