Indesit Prime PWDE7124S

Pe acele persoane care nu au unde să-și usuce hainele după spălare cred că mașina de spălat cu uscător Indesit Prime PWDE7124S le va ajuta foarte mult deoarece vine cu uscător iar prețul e unul deloc exagerat. Astfel acest electrocasnic are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești un electrocasnic cu clase de eficiență peste B.

Poze

Am putea spune despre Indesit PWDE7124S că e un electrocasnic multifuncțional deoarece incorporează două aparate foarte utile oricărui cămin. Din prima imagine se poate vedea cum arată din apropiere, iar din a doua se poate observa că se integrează foarte bine într-o baie sau spațiu oarecare de „depozitare”.

Din apropiere
Amplasată acasă

Specificaţii tehnice

Indesit Prime PWDE7124S are o putere de centrifugare destul de bună de 1200 rotații și din această cauză e plasată în clasa B de eficiență la centrifugare. Poate fi considerată ca fiind o mașină de spălat rufe pentru familii mari și asta deoarece în cuvă încap multe haine, mai exact 7 kilograme. (Capacitatea de uscare e de 5 kilograme, deci dacă vreți să și uscați hainele atunci ar fi recomandat să puneți până în 5 kilograme de haine – undeva la 3/4.)

Păreri pro şi contra

Pro: Indesit Prime PWE 7124S vine pe o culoare care prinde bine – argintiu; incorporează și funcția de uscător; prețul este unul rezonabil, display-ul LCD e unul mare și lizibil cu multe detalii informative; eficiența energetică e B, iar cea la spălare e A (probabil că are doar B la consumul de curent tocmai datorită funcției de uscător); dispune de sistem care reglează consumul și din această cauză consumul de resurse e mic deoarece resursele sunt adaptate în funcție de cât are nevoie mașina, adică în funcție de cât e de plină.
Contra: zgomotul la centrifugare e cam mare fiind de este 80 decibeli, dar la spălare zgomotul e unul suportabil de undeva la 65 db.

Concluzie

PWDE7124S e un model al anului 2012 deoarece acum în 2012 a sosit pe rafturile magazinelor tradiționale și online și probabil că pe parcurs prețul va scădea ori dacă așteptați prea mult pentru a o achiziționa atunci stocul se va epuiza și veți rămâne fără. 🙁 Utilizarea aparatului nu e deloc complicată și pentru a vă informa suplimentar cum se utilizează vă recomand să-i citiți manualul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa