Indesit Prime PTAA 3 V

Acest frigider Indesit Prime PTAA 3 V e un model foarte nou din seria Prime și care are un design foarte interesant după cum se poate observa chiar și pozele de jos. Design-ul său e unul destul de simplu – mâner incorporat, puține linii și culoare albă. Se adresează celor care doresc un frigider încăpător și deci u o combină frigorifică cu congelator mare. Are un volum total de 343 l, clasa A+, o înălțime de 175 cm și o adâncime de 72 cm. Având în vedere cât costă, nu cred că veți găsi prea multe modele cu control antibacterian (filtru), în special dacă e vorba de combine frigorifice. Acest aparat frigorific numit Prime PTAA 3 V are un preț bun Vezi prețul special de azi » și nu mi se pare prea scump dacă luăm în considerare caracteristicile sale tehnice.

Poze

Așa arată din față

Specificații tehnice

Clasa de eficiență energetică e mai mult decât satisfăcătoare deoarece consumul anual ajunge la circa 289 kW. Sistemul de dezghețare e unul automat iar în interiorul său veți găsi patru rafturi din sticlă securizată, suport pentru ouă și un compartiment destinat depozitării fructelor și legumelor. Capacitatea sa de 343 litrii aparține întregului aparat, dar frigiderul propriu-zis are un volum de 263 litri. Restul de 80 litri aparțin congelatorului care are un singur compartiment și o capacitate de congelare la 24 de ore de 2 kilograme. Acesta re sistem de dezghețare manuală ca și la restul congelatoarelor incorporate (din frigidere și combine). Pe partea de siguranță și funcții vine cu filtru antibacterian, sistem de răcire ventilat, iluminare inferioară, uși reversibile și autonomie de 20 de ore. Această autonomie e mai mult decât suficientă și poate fi de folos atunci când se întrerupe alimentarea cu curent (sau se ia curentul câteva ore). Nu ocupă prea mult spațiu deoarece are o lățime de 60 cm și o adâncime de 72 cm, deci e aproape cât o combină.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e foarte silențios – 45 dB, compact, are autonomie mare, vine cu  filtru antibacterian, deschiderea ușilor poate fi schimbată și sistemul de răcire e ventilat.

Minusuri: la un astfel de preț pot spune că nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest model din seria Prime numit PTAA 3 V e o recomandare și spun asta pentru că mai sunt câteva modele similare dar nu toate au control antibacterian, iar această dotare e destul de importantă pentru păstrarea alimentelor în condiții bune. Deci trebuie să fiți destui de atenți atunci când achiziționați un astfel de aparat frigorific.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Indesit Prime PTAA 3 V”

  1. singura observatie ar fi, ca dv nu stiti cum se comporta o combina frigorifica al carei agregat are capacitatea de congelare de 2 kg/24ore
    aparatele de calitate incep de la 6-7 kg/24 ore si se termina in jur de 12-13 kg 24 ore
    o sa intrebati desigur: cine are nevoie de atat de mult? adevarul este ca aceasta capacitate este data pentru conditii ideale( aprox 25 C ambiant)
    daca veti incerca vara la 30-32 C ambiant sa bagati dintr-o data 10 kg de material necongelat in congelatorul aparatului veti vedea diferenta

Comentariile sunt închise.