Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit Prime DFP 5841 NX

Mașina de spălat vase Indesit Prime DFP 5841 NX e un electrocasnic ideal pentru spălarea vaselor murdare și care are o capacitate de 14 seturi, 8 programe, clasa A+, display LCD și o lățime/adâncime de 60 cm. Se poate observa că vine din seria Prime, serie care are tehnologia Prime incorporată. Design-ul său e unul foarte reușit în special că vine pe culoarea Iridium adică argintiu. Acesta micșorează consumul (prin detectarea automată a nivelului de murdărie) și deci eficientizează programul de spălare a vaselor. Mai sunt și alte modele, mai puțin performante sau chiar și mai performante, numai că prețurile sunt fie mai mici fie mai mari. Eu v-o recomand pe acesta deoarece vine de la un producător cu experiență în domeniu și vine cu o reducere de 150 lei, motiv pentru care nu văd de ce nu optați pentru aceasta. Acest model numit DFP 5841 NX are un preț bun Vezi prețul special de azi și veți primi cadou și un set de curățare Finish (poate fi foarte util).

Poze

Sertarele

Așa arată

Specificații tehnice

Poate face față unor cantități mai mari de vase în special datorită numărului mare de seturi – 14. Clasele de eficiență sunt și ele destul de bune: la uscare A, energetică A+ și la spălare A. Programele de spălare sunt utile în special că veți benefici și de câteva programe speciale. Acestea sunt: intensiv, rapid, bio/eco, prespălare, normal, cristale și speed Plus intensiv. Spre deosebire de modelele clasice, are programare întârziată (amânare pornire) între 1-24 ore și un indicator pentru terminare program. Ca și funcții are sistem de reglare a coșului din partea superioară (Click Clack). Într-un program standard consumul de apă e undeva la 12 litri iar cel de energie e de 1.03 kWh. Cât despre nivelul de zgomot, pot spune că e silențioasă – 46 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ocupă puțin spațiu, e silențioasă, funcțională, eficientă, fiabilă și are o mulțime de funcții, programe și caracteristici speciale. Alte plusuri ar fi: aspectul exterior – elegant (argintiu), cadoul inclus și reducerea de 150 lei (promoție limitată).

Minusuri: la un așa preț și la capacitatea sa, nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Indesit DFP 5841 NX o mașină foarte bună pentru spălarea vaselor și se adresează familiilor mai numeroase deoarece poate spăla mult, iar dacă aveți nevoie de un model mai accesibil deoarece nu aveți de spălat chiar așa de mult pe parcursul unei, există câteva modele cu mai puține seturi și care v-ar interesa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu