Indesit PR 642 I BK EE, plită incorporabilă cu sticlă lucioasă

Plitele cu sticlă lucioasă arată foarte bine, în special că sunt pe negru, iar o recomandare e Indesit PR 642 I BK EE. Pot fi și pe alte culori care vreți un cuptor pe o culoarea diferită, sau poate vreți să o asortați cu blatul. Se instalează ușor dacă aveți alimentările necesare în apropiere, că doar cablurile nu sunt foarte lungi. Nu e obligatoriu să o puneți peste cuptorul incorporabil, există și corpuri speciale pentru cuptor, astfel că poate fi pus la nivelul blatului ca să nu aplecați.

Prețul e acceptabil ținând cont de materialele folosite și nu toate brandurile oferă astfel de soluții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Arzătoarele au chiar și siguranță care e prezentă la toate aparatele cu gaz și e oprită alimentarea când se stinge flacăra. Grătarele sunt pentru fiecare arzător și sunt ceva mai groase decât cele clasice. Bineînțeles, acestea sunt emailate pentru a fi mai rezistente în timp și se curăță destul de ușor.

La aceasta, arzătoarele normale nu sunt poziționate în spate ci în partea dreaptă, iar cel mic e destul de aproape și e cel mai des folosit. Nu prea sunt multe de spus despre o plită pe gaz deoarece nu sunt integrate multe tehnologii și panoul de control mecanic nu oferă funcții speciale.

Păreri pro și contra

Randamentul ridicat e principalul avantaj oferit de acest tip de alimentare, dar să nu uităm și de costul de funcționare mai redus. Chiar dacă butoanele sunt în partea din față, adâncimea plitei e aceeași. Arzătoarele sunt de dimensiuni variabile astfel că cel mai mare e și cel mai puternic – 3 kW. Puterea arzătorului poate fi ajustate prin rotire ca la oricare altă plită clasică, doar că aprinderea e integrată în buton (e nevoie doar de o singură mână).

Indesit PR 642 I BK EE e unul dintre numeroase plite pe gaz care arată la fel ca și cele vitroceramice, doar că nu sunt pentru oricine deoarece sunt puțin mai scumpe. Designul e unul elegant dar cred că ar fi arătat și mai bine dacă ar fi avut niște butoane argintii sau negre.

Lasă un comentariu