Indesit PR 642 I BK EE, plită incorporabilă cu sticlă lucioasă

Plitele cu sticlă lucioasă arată foarte bine, în special că sunt pe negru, iar o recomandare e Indesit PR 642 I BK EE. Pot fi și pe alte culori care vreți un cuptor pe o culoarea diferită, sau poate vreți să o asortați cu blatul. Se instalează ușor dacă aveți alimentările necesare în apropiere, că doar cablurile nu sunt foarte lungi. Nu e obligatoriu să o puneți peste cuptorul incorporabil, există și corpuri speciale pentru cuptor, astfel că poate fi pus la nivelul blatului ca să nu aplecați.

Prețul e acceptabil ținând cont de materialele folosite și nu toate brandurile oferă astfel de soluții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele au chiar și siguranță care e prezentă la toate aparatele cu gaz și e oprită alimentarea când se stinge flacăra. Grătarele sunt pentru fiecare arzător și sunt ceva mai groase decât cele clasice. Bineînțeles, acestea sunt emailate pentru a fi mai rezistente în timp și se curăță destul de ușor.

La aceasta, arzătoarele normale nu sunt poziționate în spate ci în partea dreaptă, iar cel mic e destul de aproape și e cel mai des folosit. Nu prea sunt multe de spus despre o plită pe gaz deoarece nu sunt integrate multe tehnologii și panoul de control mecanic nu oferă funcții speciale.

Păreri pro și contra

Randamentul ridicat e principalul avantaj oferit de acest tip de alimentare, dar să nu uităm și de costul de funcționare mai redus. Chiar dacă butoanele sunt în partea din față, adâncimea plitei e aceeași. Arzătoarele sunt de dimensiuni variabile astfel că cel mai mare e și cel mai puternic – 3 kW. Puterea arzătorului poate fi ajustate prin rotire ca la oricare altă plită clasică, doar că aprinderea e integrată în buton (e nevoie doar de o singură mână).

Indesit PR 642 I BK EE e unul dintre numeroase plite pe gaz care arată la fel ca și cele vitroceramice, doar că nu sunt pentru oricine deoarece sunt puțin mai scumpe. Designul e unul elegant dar cred că ar fi arătat și mai bine dacă ar fi avut niște butoane argintii sau negre.

Te-ar mai putea interesa