Indesit PNI 641/I OW, plită rustică pe bej

Plitele incorporabile pot fi de numeroase tipuri, iar în funcție de materiale, tehnologii și dimensiuni, prețul foarte fi destul de diferit. Indesit PNI 641/I OW e doar un exemplu foarte bun dacă vă simțiți atrași de stilul retro. Aparatele rustice costă ceva mai mult decât cele standard pentru că cererea nu e foarte mare și grilajele au o formă ceva mai specială. Se poate vedea din poza de jos nu are grilaje chiar simple și permit poziționarea vaselor de dimensiuni variabile.

Are un design destul de interesant, în sensul că nu-l veți mai vedea la o altă plită. Fiecare plită e diferită dar nu puteți pune orice model alături de un cuptor rustic pe bej. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele pe gaz sunt cele mai populare și cred că în următorii ani cele electrice vor fi la fel de atractive ca preț pentru că oferă ceva mai multe funcții. În ultimii ani, siguranța a devenit o dotare standard pe aceste plite pentru că e foarte important ca să nu se scurgă gaz prin bucătărie.

Puterea totală a plitei e destul de mare comparativă cu cea a modelelor ieftine și nu veți ști niciodată când veți găsi pentru mai multe persoane. Oricum, există arzătoare Wok care o putere mai mică, deci acel inel de ardere în plus e irelevant.

Păreri pro și contra

Trebuie apreciat că are un arzător mare puternic chiar dacă nu e de tip Wok, dar și restul arzătoarelor sunt puternice. Ocupă la fel de mult spațiu pe blat ca o plită cu design modern și nu sunt variante ca cea de sus cu 2 arzătoare. Oricum, aveți nevoie de toate cele 4 arzătoare și e mai ușor de gătit când aveți un grilaj mare deoarece veți putea muta ușor vasele de pe o zonă pe alta.

Indesit PNI 641/I e o plită care oferă un randament pe măsură, un panou de control ușor de folosit și un preț atractiv. Îmi plac butoanele sale datorită formei lor și aprinderea arzătoarelor e prin apăsare + rotire. Cu alte cuvinte, veți folosi o singură mână și nu ambele cum se întâmplă în cazul aragazurilor.

Te-ar mai putea interesa