Indesit PBAA33VXD

Această combină frigorifică Indesit PBAA33VXD e un aparat frigorific din segmentul Prime și vine cu tehnologia Smart. Adică se adresează celor care caută performanțe mari la un preț rezonabil. Acest lucru e evident din faptul că are pe ușa frigiderului un panou electronic cu logo-ul Smart. Pe acesta se poate vedea temperatura din interiorul congelatorului dar și al frigiderului, dar se pot chiar și controla acele temperaturi. Astfel se poate controla chiar și consumul de energie (funcție eco) și deci e un aparat frigorific care merită încercat în special dacă doriți unul cu un design deosebit. La un preț ceva mai mic puteți opta pentru modelul BIAA13F însă acela nu vine cu același tehnologii. Electrocasnicul de la Indesit numit PBAA33VXD are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cum arată combina
Controlul și controlul digital

Specificații tehnice

Indesit PBAA33VXD vine cu o capacitate maximă de 366 litri și acest volum e împărțit în 2 compartimente (pentru congelator și frigider). Pe partea de eficiență combina vine cu eficiență A+ (un consum mai mic cu 20% facă de cele care au eficiență A). Din pozele de mai sus se poate observa că nu vine cu dispecer pentru apă sau gheață doar cu un panou cu afișaj LCD. Frigiderul e poziționat în partea superioară și are un sistem de dezghețare automat, două rafturi din sticlă securizată și un compartiment pentru legume sau fructe. Congelatorul are o capacitate de congelare de 10 kg la 24 de ore (e de trei ori mai mare decât la cele ieftine/clasice) și are trei compartimente. Pe partea de design se poate observa că nu e vorba de un finisaj în culoarea inoxului ci unul argintiu, are un mâner incorporat, uși reversibile (se deschid standard spre dreapta) și bineînțeles are iluminare inferioară. Spre deosebire de alte modele, acest electrocasnic Indesit PBAA33VXD are destul de multe funcții și dotări de siguranță: filtru antibacterian, funcție super-congelare, funcție super-răcire, funcție eco, funcție vacanță și reglare digitală a temperaturii.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: congelatorul are o capacitate de congelare mare, frigiderul are un raft flexibil, super-congelare, suport pentru ouă inclus, autonomie de 19 ore și consum redus de energie.

Minusuri: nu are sistem de răcire No Frost.

Concluzie

Cu această  combină frigorifică Indesit PBAA33VXD puteți spune adio chiar și unei lăzi frigorifice deoarece poate congela cantități mari de alimente și volumul său e destul de generos. Spun asta deoarece multe combine frigorifice nu prezintă aceste caracteristici și de aceea îl recomand.

Lasă un comentariu