Indesit OS 1A 250 H, ladă albă cu yală

O ladă frigorifică precum Indesit OS 1A 250 H poate fi de folos ori de câte ori congelatorul frigiderului sau combinei nu mai face față. Cu alte cuvinte, nu e un aparat care-l folosiți chiar tot timpul. Totuși, în sezonul rece e destul de util pentru că nu aveți cum să conservați atâtea alimente. Puteți pune cât doriți în ea doar că e recomandați să nu depășiți cele 18 kg pe zi, dacă alimentele nu au fost congelate. Conservarea corectă a alimentelor e foarte importantă și e recomandat să respectați indicațiile producătorului.

Multe lăzi frigorifice sunt eficiente, dar trebuie să țineți cont și de brand, pentru a alege un model cât mai fiabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are un volum de 251 litri care nu e împărțit pe compartimente, cum se întâmplă în cazul congelatoarelor. Clasa de eficiență energetică A+ e satisfăcătoare și doar cele cu No Frost pot avea un consum mai mic. Bineînțeles, combinele cu volum de 300-400 litri au nevoie de un sistem de răcire atât de avansat și prețul e pe măsură.

Consumul anual e undeva la 248 kWh și acesta e acceptabil pentru un volum net mare. Oricum, după cum am mai menționat, acest aparat nu va fi folosit chiar tot timpul pentru că sunt anumite perioada în an când găsiți alimente proaspete ieftine și nu mai e nevoie să conservați. Capacitatea de congelare la acesta e de 18 kg pe zi, deci trebuie să faceți multe cumpărături ca să o depășiți, dar nu recomand dacă e vorba de alimente proaspete.

Păreri pro și contra

Oferă un volum generos pentru cât costă, oferă o încuietoare (utilă dacă aveți copii mici), ușor de mutat și folosit. Nu prea aveți ce să-i reproșați deoarece e un aparat care nu poate avea prea multe.

Lada frigorifică de mai sus poate înlocui orice model mai vechi deoarece e mai eficient din punct de vedere energetic. Indesit OS 1A 250 H arată destul de bine la exterior dar și la interior, iar cei care nu s-au decis pentru ce să opteze, le-am pus clipul de mai jos în speranța că veți face alegerea corectă :).

Te-ar mai putea interesa