Indesit OFNAA 300 M

Indesit OFNAA 300 M e o ladă frigorifică de la Indesit care e recomandată de prețul mic, volumul mare, consumul mic de curent și capacitatea mare de congelare. Legat de preț, trebuie spus că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile amintite anterior. Ceva mai special e și faptul că beneficiază de autonomie mare, iar asta presupune că dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor altera.

Poze

Aparatul de față e unul de culoare albă cu niște dimensiuni decente (lățimea e de 128 cm). Capacitatea, cupă cum am scris mai sus, e una bună și de aceea o să puteți depozita, respectiv pune la păstrare, foarte multe alimente. Nu e o ladă care să vină cu o vitrină și de aceea nu e un model care să fie montat pentru disponibilitatea clienților.

Lada
Lada

Specificaţii tehnice

Indesit OFNAA 300 M e un aparat care beneficiază de un volum net de 300 litri, iar capacitatea de congelare (până la urmă face parte din clasa/categoria congelator) e de circa 14 kilograme la 24 de ore. E extrem de bună pentru păstrat la rece a înghețatei ori a altor alimente asemănătoare deoarece autonomia fără curent de de undeva la 80 de ore, adică 4 zile.
Chiar dacă e foarte puternică, nu trebuie să vă preocupați de consumul de curent pentru că la zi (24 ore) consumă undeva la 0.709 kW și din această cauză face parte din clasa energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu Super Freeze care e o funcție cu buton dedicat care presupune congelarea rapidă pentru o scurtă perioadă de timp a alimentelor; garanția poate fi mărită la mia mult în funcție de bani și necesitate; nu e gălăgioasă deoarece produce un zgomot maxim de 42 decibeli.
Contra: nu are No Frost; nu are suport pentru yală; mânerul nu e prea mare.

Concluzie

Dacă te interesează o ladă frigorifică bună atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Nu costă deloc mult și poate fi utilizată cu ușurință de oricine. E utilă pentru acasă, dar și pentru un magazin de genul alimentară sau ABC.

Te-ar mai putea interesa