Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit OFNAA 250 M

Lada frigorifică Indesit OFNAA 250 M e un aparat frigorific performant pentru a conserva alimente iar eficiența energetică nu poate fi pusă la îndoială deoarece are clasa A+. E un model cu volum net de 250 litri deci va ocupa destul de mult spațiu în special datorită formei sale pe orizontală. Dacă nu aveți spațiu pentru a o depozita, un congelator ar fi o alegere decentă dar în același preț va avea un volum ceva mai mic ori capacitatea de congelare e mai mică. Se adresează celor care au un frigider sau o combină care nu mai face față și aici mă refer în special la congelatorul său. E utilă atunci când faceți multe cumpărături și vă doriți spațiu de depozitare și congelare eficientă. Acest model OFNAA250M are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Așa arată

Specificații tehnice

Clasa A+ presupune un consum redus de energie dar nu e un aspect foarte important. Putea fi și A deoarece vă interesează doar consumul anual, care în acest caz e undeva la 237 kW. Dacă vă interesează consumul zilnic, e undeva la 0.46 kWh la 24 ore. E dotat cu diverse funcții care vă pot fi de folos: avertizare temperatură ridicată, lock, 3 lumini și congelare rapidă. Congelarea rapidă e o funcție esențială pentru lăzi și congelatoare deoarece va congela alimentele fără să se piardă calitățile. Poate congelare cam 9 kg de alimente la 24 de ore, adică face față oricărei provocări.

Alte caracteristici care nu le-am menționat sunt: autonomia de 83 ore fără curent și nivelul de zgomot de 42 dB. Spre deosebire de congelatoare, introducerea alimentelor e mult simplă deoarece trebuie ridicat doar capacul (la congelatoare trebuie deschisă ușa iar apoi compartimentul dorit).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum mic de energie sau mai bine zis e potrivit pentru un volum de 250 litri, arată bine atât la exterior cât și la interior, încuietoare, avertizare temperatură ridicată pentru congelarea aliemntelor, autonomie mare fără curent, congelare rapidă (nu veți găsi la combine sau frigidere) și preț atractiv.

Minusuri: capacitatea de congelare putea fi mai mare.

Concluzie

Acest Indesit OFNAA250M e un model decent care îl recomand deoarece excelează la mai toate capitolele, dar cu siguranță există modele mai bune dar nu costă cât cel de sus. Pentru cei care nu și-o permit, aveți posibilitatea de a o achiziționa în rate în special dacă vreți să achiziționați și alte aparate pentru locuința dumneavoastră.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu