Indesit OFNAA 200 M

Indesit OFNAA 200 M e o ladă frigorifică utilă celor care au mulți porci ori vor o soluție pentru magazinul lor. Nu costă deloc mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar dacă te interesează ceva similar atunci Arctic O37+ ar fi o altă soluție. Vine cu un volum de 200 litri, iar capacitatea de congelare e superioară oricărui frigider, dar și combină frigorifică deoarece are o capacitate de 9 kilograme la 24 de ore.

Poze

Se poate vedea că are un aspect clasic, iar mânerul e unul normal fără yală. Despre acest mâner trebuie spus că e unul incorporat, iar asta e un plus pe partea de rezistență. Dacă vă interesează despre panoul de comandă atunci ar trebui adăugat și faptul că are ecran afișaj cu LED.

Lada
Lada

Specificaţii tehnice

Lada Indesit OFNAA 200 M e un foarte bună și asta o spun nu deoarece are un volum net mare, ci deoarece are un consum ic de curent în condițiile în care îngheață rapid. Ca o caracteristică mai specială e funcția de super congelare, dar trebui știut că asta nu are un impact negativ asupra consumului de curent și nici asupra nivelului de zgomot. E unul dintre cele mai silențioase aparate, iar clasa de eficiență energetică e A+.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte ușor de folosit; e economic din punct de vedere al consumului de curent; vine cu spațiu generos; congelarea se realizează rapid; vine cu o construcție foarte robustă, iar un exemplu ar fi mânerul de care ziceam mai sus; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; e un aparat care nu ocupă prea mult loc.
Contra: nimic. Nu vine cu No Frost, dar la astfel de aparate acest lucru nu prea contează.

Concluzie

Lada frigorifică e considerată de mulți ca fiind un congelator deoarece are o putere/capacitate incredibilă de congelare, ia acest Indesit e un astfel de model. Cei 200 de litri sunt suficienți pentru multe pulpe de pui sau multă carne de porc, iar dacă nu vă ajunge atunci puteți achiziționa încă una, dar asta numai dacă sunteți de părere că investiția se rentează ori magazinul merge foarte bine.

Lasă un comentariu