Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit OF 1A 200, ladă frigorifică de 200 litri

Lada frigorifică Indesit OF 1A 200 e una de dimensiuni medii de aceea are și un volum net de 200 litri. Nu cred că un congelator în același preț ar fi mai util deoarece veți pierde spațiu cu atâtea compartimente. Acest tip de aparat frigorific e destul de bun pentru cei care vor un plus de volum pentru congelare. Se poate observa că are designul uzual și la capac are încuietoare. Toate lăzile ar trebui să aibă încuietoare deoarece poate o lăsați din greșeală deschisă sau umblă copii la ea. Dotările de tip blocare acces sunt necesare mai la toate aparatele și cred că sunt de folos pentru mulți dintre voi.

E accesibilă pentru ce oferă și nu văd de ce nu ați alege acest brand sau model. E foarte important brandul, adică cât de cunoscut e și cât de experimentat e pe acest domeniu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lada

Lada

Capacitatea netă a acestui aparat frigorific e de 200 litri, deci e cam cât media. Cu alte cuvinte, există lăzi mai mari dși mai mici, dar în acest preț cam toate sunt la fel (volumul e în jur de 200 litri). Clasa de eficiență energetică la aparatele noi e A+ și deci nu are sens să alegeți un aparat vechi ori second hand. Acelea consum mult și nici nu prea sunt fiabile. Consum energetic anual al acestui model e de 222 kWh iar cel zilnic cred că-l puteți calcula și voi cu ușurință.

O ladă modestă, ca volum, are și o capacitate modestă de congelare 9 kg la 24 ore. Aceasta e ușor peste medie, deci veți găsi lăzi și mai performante. Pe partea de design mai trebuie menționat că are un finisaj lucios pe alb. La capitolul funcții are super-congelare, funcție care nu trebuie să lipsească de la nici o ladă frigorifică. Nivelul de zgomot e situat undeva la 48 dB deci e destul de redus. Dimensiunile sale sunt următoarele: 85 cm înălțime, 94 cm lățime și 69 cm adâncime.

Plusuri: congelează destul de bun, destul de fiabilă, eficientă și silențioasă.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit OF 1A 200 e o alegere excelentă deoarece oferă un volum suficient de mare pentru oricine. Merită să optați pentru un plus de volum pentru congelare dacă frigiderul sau combina nu mai fac față.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu