Indesit MTWE91483WKEE, mașină de spălat cu Fast Cycles și MyTime

Mașina de spălat rufe din imagine se numește Indesit MTWA91483WKEE și este o variantă interesantă care are specificații foarte bune în acel buget, dar și tehnologii foarte utile. Mă refer la Fast Cycles și MyTime care sunt prezente doar la mașinile acestui brand. Chiar și aceasta este o variantă cu 3 cicluri de spălare sub o oră (cicluri rapide), adică vedem îmbunătățiri de la o generație la alta. Designul nu s-a schimbat mult dar vedem o ușă ceva mai bine evidențiată datorită culorii și se sortează cu afișajul digital din dreapta-sus.

Raportul preț/performanță e foarte bun și nu sunt foarte multe mașini cu capacitate maximă atât de mare, dar și centrifugarea e generoasă. Oricum, aceste specificații . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă aveți copii care pot umbla la panoul de control, butoanele pot fi blocate ușor și multe funcții utile ca și aceasta pot fi prezentate în manualul său de utilizare. Programele sunt enumerate în partea stângă pe sertar pentru că sunt foarte multe și nu aveau loc lângă butonul rotativ din centru. Fiecare mașină e diferită și oferă atât avantaja, cât și dezavantaje. Puteți alege și un serviciu de montaj dacă nu vă pricepeți sau nu aveți timp. Poate că v-ar ajuta mai mult o mașină Slim sau chiar una care are lățime de 40 cm.

Păreri pro și contra

Spală mai mult și mai rapid decât alte mașini de spălat în același buget, oferă un panou de control avansat, este ajustat automat consumul de resurse, are un display generos și vizibil, se poate programa pornirea sa, aveți posibilitatea să ajustați temperatura programului și chiar să îndepărtați petele nedorite de pe hainele preferate. Sunt destul de multe motive pentru a alegere o astfel de mașină, iar pentru ca viața să fie și mai ușoară puteți alege un uscător de rufe cu capacitate de încărcare similară. Uscarea nu va dura foarte mult dacă rufele au fost stoarse foarte bine.

Aveți un program special pentru articole sportive și murdăria e eliminată fără nici o problemă. Indesit MTWE91483WKEE va impresiona la multe capitole și eu am amintit cele mai importante dintre ele.