Indesit MTWA91283WEE, model incorporabil cu capacitate de 9 kg

Mașinile de spălat rufe pot fi de mai multe feluri, iar prețurile diferă în funcție de performanțe. Indesit MTWA91283WEE e una dintre puținele modele de pe piață care oferă atât de multe la un preț atât de mic. Fiind o mașină atât de nouă, vedem tehnologii noi, performanțe ridicate și eficiență energetică superioară. Veți fi mulțumită de ea că doar e oferită de un brand cu experiență, iar acesta susține că aceasta e singura mașină cu 3 cicluri sub o oră la capacitate maximă. E impresionant să veți mașini noi atât de avansate și nu cred că va fi ultima.

Designul nu are mare importanță atunci când nu o veți asorta cu alte aparate sau poate că vă place aspectul clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de resurse e ajustat cu ajutorul tehnologie WaterBalance Plus, iar aceasta ține cont de ciclul de spălare. Cu tehnologia FastCycles programele sunt scurtate iar rezultatele nu au de suferit, însă trebuie să luați în calcul și gradul de murdărie de pe rufe. Aveți o opțiune pentru haine pătate, dar și pentru o călcare mai ușoară a hainelor. Acestea sunt doar câteva motive pentru care merită aleasă.

Păreri pro și contra

Poate spăla la o capacitate foarte mare și nu sunt multe mașini care pot concura cu aceasta la un așa preț. Poate că nu are cel mai atrăgător design, însă de multe ori ne uităm la caracteristici și nu la felul cum arat. Cu alte cuvinte, utilitatea e mult mai importantă și e perfectă pentru familii numeroase și nu numai. Programele de spălare sunt numeroase – 16, iar voi puteți găsi pe cel potrivit pentru țesătura care doriți să o spălați. Selectarea lor e ușoară cu acel buton central și în partea din dreapta avem funcții foarte utile și ușor de ales (se pot ajusta programele pentru rezultate mai bune).

Indesit MTWA91283WEE e un model standard care va impresiona la multe capitole și deja am menționat sus cele mai importante, dar să nu uităm că e vorba de un producător cu popular care oferă soluții fiabile.

Te-ar mai putea interesa