Indesit LR8 S2 X B, combină frigorifică eficientă și ieftină

O combină frigorifică ca Indesit LR8 S2 X B e recomandarea mea deoarece costă destul de puțin și oferă destul de multe. În general, acest brand oferă soluții destul e atractive cu dotări care nu trebuiesc neglijate, iar una foarte importantă e Less Frost. Sunt câțiva producători care oferă o denumire diferită pentru No Frost, dar aceasta oferă aceleași avantaje. Pentru necunoscători, acest sistem de răcire reduce formarea gheața de la interior și consumul de energie scade și el.

Sunt destul de multe astfel de combine dar nu toate sunt și accesibile (pentru același volum+dotări). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul unui aparat e foarte important atunci când aveți o familie mare și nu aveți al aparat frigorific. E vorba de un volum total net de 339 litri care e împărțit bine, astfel încât congelatorul are 111 litri, iar frigiderul are 228 litri. Aveți la dispoziție un congelator cu trei compartimente spațioase. Acesta poate congela multe alimente în 24 de ore, iar dacă alimentele sunt deja congelate, atunci puteți depăși cantitatea maximă. Pe an acest model consumă doar 243 kWh, adică destul de puțin și nu am ce să-i reproșez la capitolul eficiență.

Interiorul e iluminat decent și se datorează becului și rafturilor din sticlă. Nu prea se mai fabrică combine cu rafturi din sârmă. O combină cu volum generos e și înaltă – 1.87 metri. Ttouși, nu e cel mai înalt model de pe piață.

Păreri pro și contra

Eficiența energetică nu poate fi pusă la îndoială că doar are un sistem de răcire de ultimă generație, de aceea a primit și o clasă energetică A++. E silențioasă și chiar și producătorul dorește să evidențieze acest aspect, nivelul de zgomot fiind de 38 dB.

Indesit LR8 S2 X B e un aparat care nu trebuie să lipsească din bucătărie vostră. Arată bine cu partea frontală din inox, iar restul aparatului e pe argintiu. Acest tip de design îl au mai toate aparatele pe inox, că doar ce sens ar avea să facă tot aparatul pe inox. Poate îl veți incorpora într-un perete sau mobilier pentru a economisi spațiu.

Te-ar mai putea interesa