Indesit LI8SN2EX, combină frigorifică cu No Frost pe argintiu

Combina frigorifică Indesit LI8SN2EX este una dintre cele mai bune soluții pentru cei care nu vor să cheltuie prea mult, însă țin să aibă un model eficient din punct de vedere energetic. Are tehnologie avansată numită No Frost, motiv pentru care acest model vine cu o eficiență energetică E și este satisfăcătoare (mai toate modelele noi o au, mă refer la cele peste 1500 lei). În funcție de buget, combinele pot fi mai bine dotate, mai performante sau chiar cu o clasă energetică E (poate chiar mai bună). Oricum, aparatele frigorifice ca acesta nu au un consum mare deoarece au congelatoare modest, dar suficient de încăpătoare.

Alternativele sunt multe dar nu cred că veți găsi alta mai mare în acest buget (nu No Frost). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul acestui aparat poate fi satisfăcător chiar și pentru o familie mare – 328 litri. Poate ați și observat că o combină mare oferă la fel de multe rafturi ca oricare alta, doar că sunt mai mari ori cu mai mult spațiu între ele. Sunt prezente și una sau două compartimente pentru fructe, legume sau carne proaspătă. Consumul de energie este de 248 kWh pe an care e foarte mic dacă ținem cont cât ar consuma pe zi.

Sertarele congelatorului sunt destul de mari și dimensiunile lor diferă, iar cele mai multe ori sertarul de jos e și cel mai mare. În acest caz, sertarul din mijloc este cel de tip XXL și este inscripționat pe el. Deci în acela puteți pune alimente mai voluminoase sau pungi mai mari. Poate ați și observat la multe combine că interiorul este iluminat cu tehnologia LED și nu tot mai multe modele o au.

Plusuri: arată foarte bine, consumă puțină energie, nu ocupă mult spațiu, interior bine împărțit, congelator satisfăcător, No Frost.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă Indesit LI8SN2EX nu e cea mai mare din segment, în oferă un congelator puțin mai mare adică e de 111 litri, iar media e undeva la 90 de litri în acest buget. Bineînțeles, volumul congelatorului crește dacă e vorba de o combină foarte mare, iar proporția e alta în cazul altor combine (congelatorul are mai puțin de 1/3 din volumul total).

Te-ar mai putea interesa