Indesit LI8 FF1O S, combină clasa A+ de 301 litri

Dacă ești interesat de un aparat frigorific cu o capacitate mare de 301 litri și cu No Frost atunci îți recomand modelul Indesit LI8 FF1O S. Are o înălțime de 189 centimetri, iar din această cauză va putea fi amplasat chiar și în locații mai strâmte cum ar fi debarale.
Despre brandul Indesit trebuie menționat că e unul italian fondat în anii 70. E al doilea producător de electrocasnice din Europa și mai face și produse sub brandurile Hotpoint-Ariston.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate unghiurile. Din poză se poate vedea că aspectul e foarte plăcut, fiind vorba despre un electrocasnic culoare inox cu mânere integrate.

Indesit LI8 FF1O S

Caracteristici

Modelul de față vine cu o capacitate netă de 301 litri din care congelatorul are 88 litri, iar frigiderul 213 litri.
Consumul energetic e de 322 kWh per an, iar din această cauză are clasa A+. Cu o clasă energetică mică plătim mai puțin la curent și economisim bani.
Frigiderul are 3 rafturi din sticlă securizată, iar pe ușă are 4 suporturi. Evident că are compartiment special pentru legume și fructe.
Congelatorul e unul împărțit în 3 compartimente, iar capacitatea de congelare la 24 de ore e de 4 kilograme.

Păreri pro și contra

Cel mai important lucru la acest model e că are No Frost (răcire fără producere de gheață), urmat de designul special și de nivelul de zgomot scăzut de 39 decibeli (e cam la același nivel precum la alte frigorifice de acest fel).
Din păcate nu are dispenser de apă sau gheață, dar are o tăviță pentru cuburi de gheață. 😀

Concluzii

Modelul LI8 FF1O S e unul apărut de curând în oferta magazinelor și e o alternativă premium la diferitele frigorifice din Asia. Nu doar arată premium, ci și e, iar garanția extensibilă la 5 ani vă ajută să aveți un plus de siguranță.
(Pentru o reducere suplimentară de preț puteți profita de oferta cu buy back care are loc în perioada aceasta. Aceasta presupune că dați aparatul vechi și primiți în schimb un voucher sau alt beneficiu.)

Te-ar mai putea interesa