Indesit LI7 SN1E X, combină clasa F cu No Frost

Combina Indesit LI7 SN1E X e una cu o capacitate medie pentru acele persoane interesate de ceva aspectiv cu o capacitate de 295 litri. O să apreciaţi că nu e prea înalt, dimensiunile sale fiind de 60x66x176 lxaxî cm (înălţimea e de 176cm).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat la zi cu tehnologia. Scriu asta deoarece are sistem de răcire No Frost care presupune dezgheţare automată.
Din imagine se poate vedea că e un aparat de culoare gri-inox. Mânerele acestuia sunt unele integrate aşa încât aspectul să fie unul minim.

Păreri pro şi contra

Aparatul Indesit LI7 SN1E X e unul care vine cu un consum energetic redus de 301 kWh pe an, motiv pentru care are clasa F. Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că aparatul are autonomie de funcţionare fără curent de 16 ore. Această autonomie presupune că alimentele nu se vor altera.
Pe lângă No Frost are şi Pure Wind. Aceasta din urmă presupune că aparatul restaurează rapid temperatura atunci când deschideţi uşa.
Nu are Multiflow, dar în schimb are Aircooler care presupune că aparatul are ventilator care asigură distribuirea aerului rece.
E un model simplu şi de aceea nu are dozator de apă sau gheaţă.
Pe partea de confort acest mode e unul echipat cu semnal de avertizare şi picioruşe ajustabile. Acest ultim lucru e util deoarece s-ar putea ca gresia dvs să nu fie dreaptă.

Pot să concluzionez faptul acest frigorific e pentru persoanele care vor să-şi înlocuiască vechiul frigider cu unul mai eficient energetic.
Despre Indesit trebuie să scriu că e un producător italian de electrocasnice care se remarcă prin produse de calitate.

Te-ar mai putea interesa