Indesit LI7 FF2 W, combină albă ieftină cu NoFrost

Combina frigorifică Indesit LI7 FF2 W e una dintre cele mai mici modele oferite de acest brand, doar că nu e cea mai mică de pe piață. Nu prea aș recomanda una mai mică decât aceasta deoarece nu va avea NoFrost și interiorul nu va fi prea spațios. Am pus poza de jos pentru a vedea mai de aproape sertarele congelatorului, însă prezentarea de la final e mult mai detaliată deoarece vă e prezentat tot aparatul. Compartimentul de jos e, în general, și cel mai mare pentru a putea pune alimentele mai voluminoase. Chiar și frigiderul are compartimente Flexi Use Box (carne proaspătă și pește) și Bio Crisper (legume și fructe).

E bine să aibă toate acele compartimente pentru ca mirosurile să nu se amestece. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Indesit LI7 FF2 W

Are No Frost la frigider și congelator, deci aparatul are dezghețare automată și clasă energetică A++. Pe an, acest aparat consumă doar 244 kWh și pentru un volum total de 274 litri, e destul de puțin. Congelatorul mi se pare satisfăcător, iar cele necompartimentate de la frigiderele clasice nu mi se par atât de utile (se amestecă mirosurile). De aceea frigorificele noi au tot mai multe compartimente, iar cel pentru carne proaspătă va deveni unul standard.

Capacitatea de congelare nu e foarte mare pe zi – doar 3 kg, dar poate că obișnuiți să cumpărați alimente deja congelate. Deci, se poate pune și mai multe de 4 kg pe zi (alimentele nu mai trebuiesc congelate). Nu e o combină mare pentru că are o înălțime de 178 cm și nu sunt prea multe modele pe piață. Vine cu suport pentru sticle (pe ușă) și cu tavă pentru gheață, iar raftul pentru sticle nu e chiar atât de practic deoarece la unele se pot pune doar sticle mici și pierdeți spațiu dintre rafturi.

Păreri pro și contra

Indesit LI7 FF2 W e mult peste un frigider și nu e nevoie să renunțați la o combină pentru un aparat inferior, doar pentru a câștiga spațiu. Combinele sunt mult mai compacte și doar înălțimea poate fi mai mare. Jos e acea prezentare de care vă spuneam mai sus.

Te-ar mai putea interesa