Indesit KN6G21SX

Aragazul Indesit KN6G21SX e unul care are alimentare cu gaz, 4 arzătoare, grill electric, rotisor, aprindere electrica și finisaj pe culoare inox. Acesta e un model nou oferit de Indesit și care e mai mult decât dotat. Spun asta deoarece KN6G21 SX are toate funcțiile și dotările necesare, motiv pentru care prețul e oarecum justificat. Design-ul său e unul foarte reușit în special datorită culorii și capacului pentru plită care e realizat din sticlă. Interiorul cuptorului e realizat din email, care e un material foarte bun pentru cuptoare deoarece rezistă la temperaturi ridicate și se curăță foarte ușor. O alternativă mai accesibilă e KN3G21S-X. Însă eu vi-l recomand pe acesta deoarece e mai voluminos și are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Se poate observa și în poza de sus că are control mecanic, adică are butoane clasice + aprindere electrică. Indesit KN6G21SX are o plită cu patru zone de gătit: două zone normale, o zonă mică și alta mare. Acestea sunt însoțite și de o siguranță care întrerupe gazul atunci când flacăra se stinge (accidental). Datorită aprinderii electrice, gătitul devine mai comod și aprinderea unei zone se poate face chiar și cu o mână. Dar și cuptorul vine cu o astfel de aprindere. Acest KN6G21SX are grill și rotisor care sunt ideale pentru anumite tipuri de mâncare (în general carne). Volumul său e de 58 litri și nu trebuie să vă faceți griji că nu va face față unor cantități mai mari de mâncare.

Capacul plitei e realizat din sticlă pentru a-i da un plus de eleganță. Atunci când instalați aragazul, trebuie să vă asigurați că aveți un spațiu de 60 cu 60 cm. Însă măsoară cât unul obișnuit și nu veți avea probleme cu spațiul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul său mi se pare decent pentru ce oferă și cât de eficient e, are timer, capac din sticlă, geamul cuptorului e dublu (pentru o eficiență mai bună), rotisor, grill și arată foarte bine.

Minusuri: nu vine cu funcție pentru auto-curățare a cuptorului.

Concluzie

Acest aragaz Indesit KN6G21SX e recomandarea mea de la acest producător iar dacă aveți nevoie de dotări precum rotisor și grill, nu văd de ce nu alegeți acest model în special că are aprindere electrică atât pentru cuptor, cât și pentru plită. Înainte de instalare trebuie să vă asigurați că-l puneți în apropierea unei prize deoarece cablul electric nu e chiar lung.

Te-ar mai putea interesa