Indesit KN3G21SW, aragaz pe gaz

Aragazul Indesit KN3G21SW e un model apărut în 2013 care se evidențiază prin facilitățile cu care vine. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi » beneficiem de un aparat cu rotisor, grill, aprindere electrică și alte facilități de top. Poate că remarcați faptul că vine cu multe butoane, dar asta e așa și la alte modele cum ar fi Indesit KN6G21SX (un model superior ca preț și dotări).

Aspectul e unul plăcut, fiind un model pe alb, iar dacă vreți un Indesit pe altă culoare atunci aici aveți alte modele de aragazuri Indesit. Lățimea e una normală de 50 centimetri, iar din această cauză va încăpea cu ușurință acolo unde o să o amplasați. Cred că puteți vedea și din imagine că are un sertar inferior pentru vase.

Aparatul
Aparatul

KN3G21SW este un model alimentat de la rețeaua de gaz care are 4 arzătoare aprinse în mod electric. Materialele din care e realizat electrocasnicul de față sunt foarte calitative, iar grilajul e unul făcut din fontă. Capacul e unul metalic, iar acest lucru nu se poate spune că v-ar avantaja cu ceva pentru că. Prețul e ușor mare, iar acest lucru trebuie mulțumit unor facilități utile cum ar fi grill-ul și rotisorul.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; poate fi utilizat rapid deoarece beneficiază de aprindere electrică; vine cu o garanție tradițională de 2 ani care poate fi mărită la mai mult prin Garanția Plus; datorită faptului că e pe gaz nu o să aveți facturi piperate la curent… acum dacă gazul e mai scump atunci asta nu o să vă avantajeze în vreun fel.
Contra: nimic.

Dacă e să analizăm aparatul după caracteristici atunci observăm că e vorba despre un model premium. După aspect, observăm că e vorba de un model normal care nu va deranja vizual dacă să-l amplasați în bucătărie. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar dacă nu vă descurcați atunci puteți citi manualul cu instrucțiuni de utilizare ori ceva tutoriale de pa YouTube, dar nu cred că o să aveți probleme în vreun fel cu el.

Te-ar mai putea interesa