Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit KN3G21SW, aragaz pe gaz

Aragazul Indesit KN3G21SW e un model apărut în 2013 care se evidențiază prin facilitățile cu care vine. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi beneficiem de un aparat cu rotisor, grill, aprindere electrică și alte facilități de top. Poate că remarcați faptul că vine cu multe butoane, dar asta e așa și la alte modele cum ar fi Indesit KN6G21SX (un model superior ca preț și dotări).

Aspectul e unul plăcut, fiind un model pe alb, iar dacă vreți un Indesit pe altă culoare atunci aici aveți alte modele de aragazuri Indesit. Lățimea e una normală de 50 centimetri, iar din această cauză va încăpea cu ușurință acolo unde o să o amplasați. Cred că puteți vedea și din imagine că are un sertar inferior pentru vase.

Aparatul

Aparatul

KN3G21SW este un model alimentat de la rețeaua de gaz care are 4 arzătoare aprinse în mod electric. Materialele din care e realizat electrocasnicul de față sunt foarte calitative, iar grilajul e unul făcut din fontă. Capacul e unul metalic, iar acest lucru nu se poate spune că v-ar avantaja cu ceva pentru că. Prețul e ușor mare, iar acest lucru trebuie mulțumit unor facilități utile cum ar fi grill-ul și rotisorul.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; poate fi utilizat rapid deoarece beneficiază de aprindere electrică; vine cu o garanție tradițională de 2 ani care poate fi mărită la mai mult prin Garanția Plus; datorită faptului că e pe gaz nu o să aveți facturi piperate la curent… acum dacă gazul e mai scump atunci asta nu o să vă avantajeze în vreun fel.
Contra: nimic.

Dacă e să analizăm aparatul după caracteristici atunci observăm că e vorba despre un model premium. După aspect, observăm că e vorba de un model normal care nu va deranja vizual dacă să-l amplasați în bucătărie. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar dacă nu vă descurcați atunci puteți citi manualul cu instrucțiuni de utilizare ori ceva tutoriale de pa YouTube, dar nu cred că o să aveți probleme în vreun fel cu el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu