Indesit KN3G21S-X, aragaz elegant

Dacă vechiul aragaz s-a stricat irecuperabil ori te-ai mutat la casă nouă atunci îţi recomand ceva de la Indesit: aragazul Indesit KN3G21S-X. Are un preţ mic şi pe lângă preţ ar fi recomandat şi de faptul că vine cu patru arzătoare pe gaz, în cuptor are grill şi rotisor, iar aprinderea se realizează în mod electric. Ziceam că are un preţ mic, dar nu l-am precizat şi de aceea trebuie să spun că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi astfel se poate vedea că nu e deloc scump deoarece fiind pe culoare inox arată foarte premium.

Aragazul KN3G21S-X nu e din inox, doar culoarea e argintie. 😉 Aceasta e mai mult o poză făcută pe calculator, dar în mare arată aşa. Pe lângă că arată foarte bine, are şi o fiabilitate crescută deoarece are o garanţie de 2 ani care poate fi prelungită la 4 contra sumei de 160 lei.

Aşa se prezintă

Legat de Indesit KN3G21S-X nu e mare lucru de specificat pe partea de detalii deoarece e un aragaz simplu de folosit şi fără funcţii inutile. Plita se alimentează de la reţeaua de gaz, iar cele patru arzătoare se aprind electric deoarece aragazul beneficiază de aprindere electrică.
Cuptorul e unul normal, însă e dotat cu grill şi rotisor aşa încât să preparaţi în dubă ceea ce nu se poate prepara afară pe timp urât.

Are dimensiuni reduse de 50 centimetri în lăţime ceea ce presupune că o hotă se va putea amplasa foarte facil deoarece va fi mai mare cu 10 centimetri decât aragazul. Pentru faptul că e dotat cu aprindere electrică se poate spune că nu costă deloc mult, chiar dacă are şi un aspect premium oferit de culoarea gri-inox.
Contra achiziţionării nu am vreun motiv deoarece e un electrocasnic de 5 stele de la un brand apreciat şi cu o istorie în spate.

Acest model e unul nou şi dacă vrei ceva bun cred că ar trebui să mergi pe mâna Indesit. Nu costă mult şi fiabilitatea îi e crescută, iar în sprijinul unei fiabilităţi cât mai bune vine garanţia extensibilă care e un serviciu premium al majoritatea magazinelor. Nu e greu de utilizat şi de aceea nu cred că va fi nevoie de o eventuală citire a manualului.

Te-ar mai putea interesa

9 comentarii la „Indesit KN3G21S-X, aragaz elegant”

 1. Salut!
  Amun Indesit KN6G21SX si partea de cuptor nu-si mentine flacara!
  Ce posibilitate am de a-l repara si unde? (Sunt din Zalau)

  Multumesc Anticipat

 2. S-ar putea să fie de la siguranță, am citit de aici cum ai putea rezolva problema. Dacă ai garanție, nu e nici o problemă deoarece poate fi trimis la reparat.

 3. Cuptorul nu-si mentine flacara pentru ca aragazul nu are regulator de presiune de 20mbar. Poti sa chemi pe cineva sa schimbe piesa care s-a ars, e vreo 40-50 de lei + 100 de lei mana d elucru, insa daca nu-i pui si regulatorul de presiune, dupa ceva timp iar vei avea aceeasi problema. FOarte important, regulatorul de presiune sa ti-l monteze cineva autorizat distrigaz, din ce am inteles, este vreo 50-60 de lei + mana de lucru.

 4. Buna ..am si eu acest aragaz de 2 luni si knd fac placinta .pizza nu rumeneste deasuprA deloc….ce trebuie sa fac??

 5. Buna ziua,am si eu o rugaminte daca stiti ce lungime are Termocuplul pentru cuptor (nu pt.grill) la un aragaz INDESIT KN3G21S-X.Multumesc.

Comentariile sunt închise.