Indesit KN1G21SW, aragaz cu capac din sticlă

Aragazul Indesit KN1G21SW face parte din ce a mai nouă generație de aparate de la acest brand și se pare nu oferă prea multe caracteristici speciale. Cu alte cuvinte, e vorba de un model simplu dar care arată mult mai bine decât restul. Se adresează în special celor care vor un aragaz doar cu alimentare pe gaz. Dar cu un buget puțin mai mare se poate alege o variantă cu cuptor electric, adică e vorba de un aragaz mixt. Dacă nu se observă din poza de jos, acesta e ceva mai îngust deoarece are o lățime de 50 cm.

Alternativele sunt destul de multe în acest preț, iar acest model chiar arată bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul e dotat cu alimentare pe gaz, iluminare, timer, siguranță și 2 funcții (grill și încălzire inferioară). Plita are alimentare pe gaz, iar cel mai puternic arzător e cel mare – 3kW. Nu veți găsi arzătoare de tip Wok pe acest tip de aragaz, eventual doar pe cele cu 5 arzătoare. Aparatele incorporabile sunt puțin mai scumpe deoarece oferă un design mai elegant și au mai multe dotări.

Cuptorul ar trebui folosit mai des deoarece mâncarea gătită în acesta e mai sănătoasă decât cea friptă. Există multe rețete alternative pentru a găti la cuptor. Are o capacitate de 57 litri, deci e destul de voluminos pentru a putea găti cam orice. Capacul plitei nu e chiar atât de important deoarece el va proteja doar perete atunci când gătiți pe plită, dar poate că aveți gresie pe perete sau alt tip de material care se poate curăța ușor.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine ținând cont că e vorba de un model accesibil, poate fi folosit cu ușurință și nu aș putea că îi lipsește ceva. Totuși, cred că un sistem e aprindere electrică putea să vă ușureze viața.

Indesit KN1G21SW e unul dintre cele mai noi aparate de la acest brand și care vă poate fi de folos în bucătărie. Acest model nu e cel mai bun de pe piață, însă poate nici nu căutați un astfel de model. Alături de acesta puteți alege o hotă de la același brand și pe alb ca să se potrivească.

Te-ar mai putea interesa