Indesit IWTE51251, mașina spălat

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Indesit IWTE51251 e una dintre acele modele care ocupă puțin spațiu datorită lățimii sale – 40 cm (deci e mai îngustă cu 20cm). Specificațiile tehnice ale sunt decente având în vedere prețul și că a apărut anul acesta. Se observă din poza de jos că dispune de un ecran LCD destul de generos. Asta presupune că poate afișa mai multe informații decât altele. Pe scurt, caracteristicile tehnice sunt 1200 RPM, clasa A+ și 5 kg. Poate spăla cantități decente de rufe la un consum decent de energie, iar timpul de spălare depinde de viteza de centrifugare aleasă. Poate fi cumpărată în rate în caz că vă gândiți să mai achiziționați și un uscător de rufe iar banii nu vă mai ajung. IWTE51251  are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Indesit IWTE51251 1
Așa arată

Specificații tehnice

Încărcarea sa se face în partea superioară dar nu puteți introduce mai mult de 5 kilograme de haine. Datorită sistemului de reglare a consumului, Indesit IWTE51251 folosește exact atâtea resurse cât are nevoie iar pentru mai puține rufe, resursele folosite sunt mai puțin. Chiar și timpul de spălare e mai mic sau îl puteți lungi prin diminuarea vitezei de centrifugare (astfel consumul energetic e mai mic). Viteza de centrifugare maximă e de 1200 RPM și diferă în funcție de program dar și de preferințele voastre. Clasele de eficiență sunt: energetică A+, la spălare A și la centrifugare B. Consumul energetic e de 0,88 kWh care e consumul pentru un program de spălare standard.

Are programe diverse care pot fi găsite la diverse: spălare rapidă, colorate, sport, consum redus, jeans etc. Pe partea de funcții și siguranță prezintă: programare întârziată, selector centrifugare, ecran LCD etc. Pe acel ecran se pot vedea informații referitoare la: temperatura, centrifugare, etapă spălare și timp rămas. Deci are caracteristici tehnice foarte bune și nu cred că prețul e prea mare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un consum redus de energie, meniul său e unul ergonomic, ecranul de tip LCD e funcțional, vine cu programe de spălare suficiente etc.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest model Indesit IWTE51251 e un electrocasnic care vi-l recomand deoarece nu ocupă mult spațiu, e eficient și are o construcție foarte bună. Dacă nu vă place forma sa, atunci vă recomand o mașină de tip Slim cu încărcare frontală deoarece are o adâncime de 45cm și o lățime de 60 cm.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu