Indesit IWSNE 61253 C, mașină de spălat rufe 6 kg

Mașina de spălat Indesit IWSNE 61253 C e una cu performanțe modeste și design slim (îngust). De obicei, aparatele mai compacte au performanțe mai mici decât aparatele clasice din același buget. Arată bine și majoritatea sunt pe alb, iar ecranul LED iasă ușor în evidență. Deci are un control electronic iar cam toate mașinile de spălat noi au o astfel de dotare. E mai ușor de setat un program dacă există un afișaj LED iar opțiunile alese sunt mai ușor de observat. Timpul rămas până la terminarea programului e deasemenea vizibil. Vă recomand acest model pentru că e și fiabil, iar mulți dintre voi ați și auzit de acest brand.

Prețul său e bun iar ca și performanțe poate fi comparat cu un model cu încărcare verticală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Încărcarea sa e frontală și e evident și din poza de sus. Îmi place aceste modele deoarece și panoul de control e mai accesibil (la cele cu încărcare verticală au panoul mai în spate și e mai mic). Ecranul LCD afișează informații ca: temperatură și timpul rămas.

Caracteristicile generale ale acestui aparat sunt : viteza de centrifugare de 1200 RPM, încărcare de maxim 6 kg și clasa de eficiență energetică A+++ (cea mai bună de pe piață). E bine să nu depășiți acea cantitate dar puteți spăla mai puțin având în vedere că există programe cu timp redus de spălare. Are un număr mare de programe – 16, dintre care amintesc: extra-clătire, jeans, lână, ușor de călcat, sport etc.

Se poate seta temperatura și centrifugarea după preferințe (acestea pot afecta consumul). Pe partea de funcții trebuie să menționez că are și următoarele: eco time, programare întârziată și ecranul LCD.

Plusuri: consum energetic mic, ușor de programat, arată bine, rezultate decente, nu ocupă mult spațiu și poate înlocui orice model vechi.
Minusuri: nu prea are.

Indesit IWSNE 61253 C e un aparat electrocasnic mare dar are o adâncime ceva mai mică decât un alt aparat similar. Puteți opta și pentru un uscător deoarece e mai bun decât cel incorporat (rezultate sunt mai bune). E bine să aveți o mașină de spălat cu centrifugare mare, adică să stoarcă bine. Bineînțeles, unele uscătoare au opțiuni care adaptează programul în funcție de umiditatea rufelor.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Indesit IWSNE 61253 C, mașină de spălat rufe 6 kg”

Comentariile sunt închise.