Indesit IWSNE 61252 C ECO, mașină Slim clasa A++

Mai rar vezi o mașină de spălat precum Indesit IWSNE 61252 C ECO care să fie Slim și eficientă din toate punctele de vedere. Capacitatea sa e una destul de mare de 6 kilograme, iar acest lucru te va ajuta să poți spăla multe rufe. Nu trebuie să te preocupi prea mult legat de consumul de curent deoarece acest model are clasa A++ la partea de eficiență energetică.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Alături poți vedea și cum se prezintă acest model și că are un panoul de comandă foarte simplu.

Mașina
Mașina

Modelul de față e unul cu încărcare frontală și suportă o încărcătură de până la 6 kilograme. Viteza de centrifugare e una mare de 1200 rotații, lucru care garantează că hainele vor fi spălate foarte bine. Pentru ca hainele să fie spălate și mai bine acest model e unul dotat cu 16 programe pentru diferite țesături ori în funcție de cât de murdare sunt hainele.
Dacă te interesează greutatea aparatului atunci trebuie știut că e un aparat de 61 kilograme, deci va trebuie să ceri ajutorul cuiva atunci când o instalezi deoarece e destul de grea.
Nu o să trebuiască să-i găsești un loc special (mai mare mă refer) deoarece e slim, însă va avea nevoie de un loc unde să aibă apă și o priză nu prea depărată.

Plusurile acestui model ar fi aspectul simplu (din imagine poți vedea că panoul de comandă e unul foarte simplu), prețul nu e prea mare, capacitatea e una mare, e realizat din materiale de calitate și vine cu multe programe (normal că are și programare întârziată).
Minusurile sunt lipsa Fuzzy Logic și a ceva similare Eco Bubble, dar la acest preț incredibil de mic nu prea poți să ceri mai mult.

Așa de final pot recomanda mașina aceasta în special celora care vor un aparat eficient și simplu. Cum am zis-o de mai multe ori în acest articol, mașina e una foarte ușor de mânuit chiar și de cineva care are o vârstă înaintată deoarece e un model clasic.

Te-ar mai putea interesa