≡ Meniu

Indesit IWSND 61252 C, mașină spălat Slim

Indesit IWSND 61252 C e o mașină de spălat slim care are o capacitate de 6 kilograme și o eficiență energetică A++. E un electrocasnic realizat de o firmă din Italia, iar asta spune totul despre calitate – adică e cea mai bună. Brandul deține și Hotpoint-Artiston care e unul din Anglia.
Modelul acesta ar fi recomandarea mea pentru cineva care vrea un aparat care să arate bine și să fie eficient când vine vorba despre spălat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, ci e slim și are o capacitate foarte mare de încărcare – 6kg.
Dacă vă interesează cum arată atunci din imaginea alăturată vă puteți face o părere în acest sens.

Mașina

Mașina

Pe partea de caracteristici tehnice acest model se poate lăuda cu o capacitate de încărcare de 6 kilograme (chiar dacă e vorba despre o mașină Slim), cu 16 programe și cu funcții care ajută la economisirea de resurse.
Vine chiar și cu caracteristica Eco Time, lucru care înseamnă că puteți face economii impresionante de resurse (până la 40%) pentru spălarea unei cantități reduse de haine (undeva până la 3 kilograme).
Având cu programare întârziată înseamnă că nu o să aveți probleme în a pune mașina să spele într-o perioadă a zilei în care nu vreți să faceți zgomot ori când curentul e mai ieftin… Însă, per ansamblu nu știu cât de util o să vă fie acest lucru.

Atuurile acestui aparat ar fi prețul deloc mare de achiziție, că e foarte eficient din punct de vedere energetic, că poate fi utilizat pentru spălarea unei cantități reduse de haine și brandul (e unul european, după cum ziceam la început).

Acest model e pentru o familie mică înspre medie care are un buget mediu pentru achiziția unei mașini noi de spălat rufe. Acest model nu doar arată bine, ci e realizat așa încât să nu ocupe deloc mult loc în locația unde o să-l amplasați. Iar, cu privire la utilizare, nu o să fie greu de folosit pentru că are un panou de comandă unde toate funcțiile sunt inscripționate corespunzător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu