Indesit IWSNC 51051X9 EU, model cu Eco Time și programe speciale

Indesit IWSNC 51051X9 EU e o mașină de spălat rufe modernă adresată celora care spală moderat. Acest lucru deoarece are o capacitate de încărcare decentă de 5kg. În schimb are 1000 rotații și clasa A+, două lucruri care contribuie la o spălare eficientă.
O mașină precum aceasta se adresează celora interesați de un aparat care să poată spăla cantități moderate de haine cu un consum mic de resurse. E pentru cei care vor să facă trecerea de la o mașină automată veche la una modernă. Tranziția va fi lină întrucât butoanele sunt puține iar panoul de comandă e unul mare.

Acest model Indesit vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu cele mai utile funcții.


Funcții

Mașina de spălat rufe IWSNC 51051X9 de la Indesit e una care dispune de o capacitate de încărcare de 5 kilograme.
Vine cu 16 programe, lucru care face mașina bună de spălat orice tip de țesătură. Printre aceste programe se numără cel Express și cel pentru încălțăminte.
Are o caracteristică deosebit de utilă numită Eco Time. Aceasta presupune că nu trebuie să așteptați să se adune rufe pentru o sarcină completă. Puteți spăla o cantitate de minim 3 kg și se poate face economii de până la 40 procente pentru.

Avantaje

Nu doar are un aspect minimalist, dar și panoul de comandă e făcut așa încât aparatul să poată fi utilizat ușor de oricine.
Probabil că cel mai util lucru la această mașină de spălat rufe e faptul că vine cu Eco Time, iar în acest fel putem spăla cât vrem și când vrem.

Verdict

Recomand modelul acesta celora interesați de un produs de calitate și dotat doar cu funcții utile. Pe parcursul utilizării sale o să vă recuperați banii mulțumită consumului mic de curent și de apă.
Brandul Indesit este unul european, mai exact italian, iar istoria sa începe în 1930. Știm cu toții că produsele europene sunt mult superioare celora din RPC (China).

Lasă un comentariu