Indesit IWSE61251CECO, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Indesit IWSE61251CECO e una dintre puținele modele de pe piață care sunt ieftine, oferă clase de eficiență bune și sunt înguste. Designul e același ca și la alte modele din serii apropiate și recent lansate pe piață, doar că aceasta are o adâncime de doar 42 cm. Deci nu va sta în cale chiar și dacă aveți o încăpere îngustă ori mică. E alternativa perfectă la un model cu încărcare verticală deoarece e mai ieftină și centrifugarea e decentă (multe modele cu încărcare verticală nu oferă o centrifugare mare – cam 1000 RPM). Deci veți face o alegere bună cu acesta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e simplu iar ecranul LCD generos care afișează destule informații referitoare la etapa de spălare și setările alese. Sunt câteva modele care arată identic cu acesta, doar câteva caracteristici tehnice diferă.

Aparatul
Aparatul

Specificații tehnice

Are o capacitate maximă de 6 kg și conform producătorului, nu ar trebui să o depășiți. Încărcare ei e una frontală și deci e vorba de o mașină de spălat clasică cu ușă în partea din față. Conform caracteristicilor sale are clase de eficiență bune: A+ la consum de energie, A la spălare și B la centrifugare. A primit B la centrifugare sau stoarcere deoarece are 1200 RPM, dar și așa mi se pare ok o astfel de clasă, deoarece nu sunt multe mașini de spălat care se pot lăuda cu o clasă A.

Programele de spălare sunt cele obișnuite și nu oferă programe speciale pentru diverse țesături sau etape de spălare suplimentare. Pe partea de funcții și siguranță are programare întârziată și protecție anti-inundații. Deci acea funcție de amânare pornire e tot mai des întâlnită pe mașinile noi și care devine utilă ori de câte ori nu aveți timp să puneți rufele la uscat sau doriți să spele dimineața. Nivelul de zgomot ține și de programul ales, etapa de spălare ori centrifugarea setată.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design compact, consum mic de energie, centrifugare de 1200 RPM, control electronic, fiabilitate și altele.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Indesit IWSE61251CECO e un aparat bun pentru spălarea rufelor și nu e nevoie de un model scump pentru a obține rezultatele dorite. Jos am pus un clip cu prezentarea seriei noi de mașini de spălat care s-ar putea să vă intereseze deoarece arată și alte modele similare:

Te-ar mai putea interesa