Indesit IWSE51051CECO, mașină de spălat ieftină

Indesit IWSE51051CECO e un model Slim de mașină de spălat și vine dintr-o nouă serie la un preț surprinzător de mic. Astfel la un preţ bun Vezi prețul special de azi », avem parte de un electrocasnic care nu ocupă mult spațiu, are o capacitate decentă de încărcare, iar consumul de curent e unul mic. Acest model ar fi de recomandat celora care nu au prea mult loc în baie deoarece are o lățime de circa 42 centimetri care nu e deloc mult.

Se poate vedea că e un model de culoare albă ale cărui dimensiuni sunt 85 x 59.5 x 42 centimetri. Datorită acestor mărimi e considerată ca fiind o mașină subțire. Panoul de comandă e unul care nu arată deloc rău, și e foarte similar cu cel de la modelul IWE71251BECO care e un model XL cu o capacitate de încărcare de 7 kile.

Aparatul
Aparatul

Acest electrocasnic e un aparat Eco datorită funcției Eco Time care facilitează spălarea rapidă a câte haine aveți, dar nu mai puțin de 3 kilograme. S-ar putea spune despre acestă caracteristică că e un fel de Fuzzy Logic. O altă caracteristică interesantă e Delay Timer care e o programare întârziată care facilitează spălarea într-un interval orar care vă convine dvs.

Pro: nu costă deloc mult; vine cu tehnologii utile similare modelelor premium de la alte branduri; panoul de comandă e unul realizat așa încât să poată fi utilizat de oricine cu ușurință; consumul de resurse e unul mic, iar în mod Eco e cu până la 30-40 procente mai mic; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; dacă mergeți să jucați fotbal și vă murdăriți echipamentul sportiv atunci îl puteți spăla rapid cu programul Eco Time… fără a fi nevoiți să așteptați până se strâng mai multe haine.
Contra: are doar 1000 rotații, lucru care presupune că nu stă așa de bine la capitolul centrifugare.

Aparatul electro de față poate fi găsit la alte magazine sub numele de Indesit IWSE 51051 CECO, dar trebuie știut că e tot acesta. Ar fi recomandarea mea pentru cineva cu o familie de 3-4 persoane care stă la bloc. Utilizarea sa nu presupune cunoștințe prea vaste și nici citirea manualului în special (eu recomand să-i citiți instrucțiunile de utilizare) deoarece vine cu butoanele explicate, iar ecranul LCD vă informează despre ce se întâmplă în momentul spălării.

Te-ar mai putea interesa