Indesit IWSD61281CECO

Mașina de spălat rufe Indesit IWSD61281CECO e una dintre cele mai accesibile modele de pe piață și care merită încercată deoarece are Clasa A+, e îngustă, poate spăla maxim 6 kg rufe, viteza de centrifugare e bună și are programare întârziată. Arată foarte bine iar datorită butoanelor aflate în partea dreaptă, selectarea unor parametrii nu va fi o problemă. Bineînțeles cu ajutorul butonului central veți putea selecta programul de spălare. Ecranul LCD mărește funcționalitatea mașinii deoarece afișează etapa programului de spălare. Cât despre finisaje, totul e foarte bine realizat și ergonomic (se poate observa în poza de jos). Acest model numit IWSD61281CECO are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Specificații tehnice

Bineînțeles un model Slim e foarte bun pentru cei care au încăperi înguste pentru depozitare (cămară sau o baie) deoarece are o adâncime de doar 42 cm. Deasemenea performanțele sale sunt limitate datorită dimensiunilor reduse și aici mă refer în special la centrifugare/stoarcere. E vorba de o centrifugare de 1200 RPM pentru care a primit clasa B la acest capitol. La capitolul spălare a primit clasa A deoarece poate spăla cel mult 6 kilograme de rufe.

Pe partea de consum energetic, acest model IWSD61281 a primit A+ și e normal să fie așa pentru un model al anului 2012. Programele de spălare sunt multe și diversificate: bumbac, lână, jeans, consum redus, sport, delicate etc. Oferă chiar și un program special numit Outdoor Wear care se adresează țesăturilor speciale sau hainelor care le folosiți în exterior. Are funcție de amânare pornire sau programare întârziată care devine utilă atunci când nu aveți timp să puneți la uscat rufele. Astfel poate fi programată să spele dimineața sau noaptea, pentru ca dimineața să le puneți la uscat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă caracteristici foarte bune la un preț atractiv, funcții și programare suficiente, consum potrivit, protecție anti-inundații etc.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Indesit IWSD61281CECO poate fi o alegere foarte bună dacă nu vă doriți mai multe funcții, tehnologii sau mai știu eu ce. Consider că e o mașină foarte bună care poate înlocui fără probleme vechiul model iar dacă vă doriți și un uscător, ar fi preferabil unul clasic și nu unul incorporat. Nu cred că sunt multe alternative la acesta în special că e vorba de una îngustă care deci ocupă puțin spațiu, iar astfel de modele la un așa buget sunt puține.

Lasă un comentariu