Indesit IWSD61251CECO, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Indesit IWSD61251CECO e una accesibilă, compactă și bună având în vedere că oferă o centrifugare de 1200 RPM, o capacitate de 6kg și clasa A+. Toate acestea pentru o mașină cu o adâncime de numai 42 de cm. Performanțele sale sunt ok pentru dimensiunile sale de aceea a primit clasele A+, A și B. Sunt mai multe modele similare dar cu caracteristici principale diferite. Prețurile acelor modele sunt destul de apropiate, de aceea pot fi considerate alternative la acesta. Însă acesta e una dintre cele mai bune din acea serie și are un control electronic mai bun (poate fi observat din faptul că are un ecran LED mare). Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aparatul
Aparatul

Specificații tehnice

Poate fi o alegere bună pentru cei care nu-și doresc una cu încărcare superioară ci frontală. Puteți încărca cel mult 6 kg de rufe, iar datorită funcției Eco Time puteți spăla mai puține rufe cu un consum mic de resurse. Se adresează celor care vor să spele 2-3 kilograme. Pe partea de stoarcere are 1200 RPM pentru care a primi clasa B. Consumul de energie într-un program standard e de 1.05 kWh – clasa A+. Deci veți economisi bani ori de câte ori o veți folosi și bineînțeles consumul e mult mai mic decât al modelelor vechi. O parte din programele de spălare sunt următoarele: sintetice, jeans, mix, consum redus etc. În total sunt vreo 16 programe iar datorită ecranului LED, se pot ajusta diverși parametrii. Alegere programului dori e simplu datorită pictogramelor poziționate lângă butonul central, iar în partea stângă se află lista care vă interesează (dar și în manualul său vă e explicat fiecare program).

Pe partea de siguranță și funcții are: programare întârziată, afișare etape spălare pe ecran și posibilitatea setării centrifugării. Pe acel ecran putem vedea ce setări am făcut dar și cât timp a mai rămas.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are caracteristici bune pentru cât costă, ocupă puțin spațiu oriunde ați pune-o, vine cu opțiunea amânare pornire (numită și programare întârziată ori programare pornire), funcția Eco Time și are suficiente programe de spălare.

Minusuri: la un așa preț nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest aparat electrocasnic numit Indesit IWSD61251CECO e o alegere bună pentru cei care nu vor prea multe tehnologii într-un aparat, ci doar fiabilitate, eficiență și un model ieftin. În clipul de jos se pot observa toate acele modele de care vă ziceam sus și care prezintă mici deosebiri la partea de panou de control.

Te-ar mai putea interesa