Indesit IWSD61051CECO, mașină de spălat slim

Indesit IWSD61051CECO e un model slim de mașină de spălat rufe care beneficiază de o clasă de eficiență energetică foarte bună și o capacitate de 6 kilograme care e foarte mare și mai mult decât suficientă pentru o familie medie înspre mare. Însă nu acestea reprezintă avantajele principale ale acestui model, ci faptul că e slim – ocupă mai puțin loc în locația unde o să o amplasați.

Dacă vă interesează atunci trebuie știut că modelul Indesit IWSD 61051 C ECO are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un electrocasnic foarte bun din toate punctele de vedere. Nu vine cu niște caracteristici mai speciale, dar are un nivel de zgomot foarte scăzut de 60 decibeli, nivel de zgomot valabil la spălare.

Panoul de control
Panoul de control

Pe partea de specificații are o capacitate de 6kg, centrifugare de 1000 rotații și o eficiență foarte bună… din toate punctele de vedere. Clasa de centrifugare e C, însă nu e rău deoarece cele 1000 rpm sunt suficiente pentru capacitatea pe care o are.
Cuva e una din poliplex, lucru care nu e rău deoarece acest material e mult mai rezistent și contribuie la o eficiență sporită. Cuve de acest fel sunt prezente și modele care sunt premium și au prețuri de două-trei ori mai mari.
Pentru cei care vor să facă niște economii mai mari de curent și au haine nu prea murdare se poate folosi programul de 20 de grade.

Lucrurile care eu le consider ca fiind plusuri la acest model sunt aspectul, că e compact, prețul nu prea mare, numărul mare de programe (presupune că poate spăla un număr mare de tipuri de țesături) și cosumul deloc mare de curent (lucru care se poate vedea de pe urma clasei A+ de eficiență energetică).
Minusuri ar fi lipsa unor dotări premiu, dar lipsa acestora e justificată de prețul mic.

De final pot spune despre acest model că e unul care nu doar va spăla hainele bine, ci și cu un nivel de resurse mic. Pe lângă multele programe (mai exact 16) acest aparat are și programare întârziată care facilitează spălarea într-un interval orar convenabil.

Te-ar mai putea interesa