Indesit IWSD51051CECO, mașină de spălat Slim

Sunteți în căutarea unei mașini de spălat ieftine, eficiente și care să nu ocupe spațiu? Soluție un model cu Clasa A+ și de tip Slim, iar recomandarea e Indesit IWSD51051CECO. E una nouă și face parte dintr-o serie destul de interesantă. Modelele din acea serie sunt înguste, au programare întârziată, funcție Eco Time, opțiune Energy Saver și programe speciale (delicate, blugi…). Are un aspect plăcut iar fiabilitate nu poate fi pusă la îndoială având în vedere că e oferită de un producător italian. Totul e la îndemână și chiar dacă nu are un control electronic avansat, ecranul LED e destul de util. Alternative la acesta sunt destule chiar și cu centrifugare ori capacitate de spălare de 6 ori 7 kg. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o încărcare de tip frontală și spre deosebire de alte modele înguste aceasta are o adâncime de doar 42 cm (alte modele au 45 cm, iar cele normale au 60 cm). Caracteristicile sale speciale sunt foarte bune pentru cât costă: capacitate de 5 kg, centrifugare de 1000 RPM și consum de energie de 0.89 kWh într-un program standard. Datorită acestor caracteristici are clase precum: A+ la consum de energie, A la spălare și C la stoarcere/centrifugare. Ecranul LED nu e unul prea mare deci nu oferă multe informații, dar e util și așa.

În situațiile în care veți avea de spălat mai puțin, vă recomand opțiunea sau funcția Eco Time. Aceasta ajustează resursele la cantitatea de rufe – 2-3 kg. Programele de spălat sunt multe, deci pe lângă cele standard sunt și programe speciale. Pe panoul său de control are funcția de programe întârziată dar și alte funcții. Protecția împotriva inundațiilor e o funcție standard care nu trebuie să lipsească de la nici un model.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum energetic potrivit, ajustarea manuală în funcție de încărcătură – Eco Time, opțiunea Energy Saver e disponibilă la unele programe de spălare (bumbac, sintetice și jeans), arată bine și e ușor de folosit.

Minusuri: centrifugare de 1000 RPM.

Concluzie

Acest Indesit IWSD51051CECO e un aparat electrocasnic mare care vă poate fi de folos ori de cât ori se adună rufe și indiferent de cantitate, acesta va oferi rezultate bune. Bineînțeles e indicat să nu depășiți cantitatea maximă. Chiar dacă nu poate spăla până la 7-8 kg cum e la altele, puteți spăla de 2 ori că și așa are un consum mic de energie. Jos am pus o prezentare a acelei serii de care vă ziceam anterior:

Un comentariu la „Indesit IWSD51051CECO, mașină de spălat Slim”

Lasă un comentariu