Indesit IWSC51051CECO, mașină de spălat slim

Indesit IWSC51051CECO e o mașină de spălat rufe slim care costă foarte puțin, are 1000 rotații și capacitate de 5 kilograme. Nici nu consumă prea mult curent deoarece are clasa A+ pe partea de eficiență energetică. Datorită caracteristicilor precizate anterior recomand modelul acesta persoanelor care au o familie mică deoarece cuva suportă 5kg de haine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare deoarece are doar facilitățile importante cum ar fi Eco Time și sistem de reglare a consumului… pe lângă altele. Dacă vreți să vedeți cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din poza alăturată. Puteți observa că designul e unul caracteristic Indesit cu un panou de comandă foarte complex.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații, Indesit IWSC 51051 are clasa A+ de eficiență energetică, 16 programe, clasa A la spălare și programare întârziată. Nu ne putem plânge referitor la zgomot deoarece la spălare are un nivel de zgomot de circa 60 decibeli care nu e deloc mare.
Ziceam de funcția Eco Time ceva mai sus, aceasta ajută la o spălare mai rapidă, în sensul că dacă aveți mai puține rufe atunci le puteți spăla… cantitatea maximă fiind de 3 kilograme pentru acest program Eco.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt programele multe, prețul deloc mare și ușurința în utilizare. Programele multe ajută la spălarea eficientă a diferitelor feluri de haine. Alte mărci au Eco Bubble, Diamond Drum, Fuzzy Logic etc, iar modelul de față are câteva tehnologii (dacă le pot spune așa) care sunt similare și ajută la o spălare eficientă… adică mai rapidă și cu un consum mai mic de resurse (că e vorba de apă sau curent). Are programare întârziată, iar funcția corespunzătoare e Delay Timer.
Nu îmi place panoul de la care e comandat deoarece acesta e unul mult prea complex.

Deci, dacă te interesează un electrocasnic care să încapă într-o baie mică și care să fie suficientă pentru 2-3 persoane atunci modelul de față cred că ar fi o soluție excelentă.
Aș fi dorit să pun și un clip cu aparatul de față, dar nu am găsit nici unul încă.

Te-ar mai putea interesa