Indesit IWSC5085

Mașina de spălat rufe Indesit IWSC5085 e un model îngust cu o capacitate de 5 kg și o centrifugare de 800RPM. Deci doar văzând aceste caracteristici, vă puteți da seama că e vorba de o mașină de spălat foarte ieftină dar bună. Poate fi utilă pentru cei care nu vor să depășească un anumit buget, spală puține rufe și vor un electrocasnic care să nu stea în cale. Aici mă refer la faptul că e un model Slim adică cu o adâncime de 45 cm. Având în vedere prețul, fiabilitatea ei nu poate fi pusă la îndoială deoarece e vorba de un producător italian de renume. Alternative la acesta sunt puține în special dacă vreți să fie și compactă pentru a nu ocupa spațiu nedorit. Acest model IWSC5085 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
De aproape
De aproape

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare de 5 kg e cea maximă și deci e indicat să nu o depășiți, dar nu vă oprește nimeni să introduceți mai puține rufe. Datorită sistemului de reglare a consumului nu trebuie să vă faceți griji atunci când spălați puțin sau vreți să economisi bani. Însă există și o funcție dedicată cantităților mai mici de 3 kg, ea se numește Eco Time. Acesta e poziționată în partea stângă a panoului de control. Se observă că nu are un ecran LED, dar are suficiente opțiuni pentru alegerea setărilor corespunzătoare.

Clasele de eficiență sunt corespunzătoare caracteristicilor mașinii, astfel că are clasa A la spălare, clasa A la consum de energie și clasa D la centrifugare. Programele de spălat sunt multe și cred că nu-i lipște nimic. La capitolul funcții aduce programare pornire care e foarte utilă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț foarte atractiv, are o adâncime de 45 cm, clasa A la consum de energie, fiabilă, are sistem care reglează consumul și oferă programare întârziată.

Minusuri: centrifugare mică.

Concluzie

Indesit IWSC5085 poate fi următoarea voastră alegere în caz că nu vă doriți o centrifugare mare, ci un model cât de ieftin posibil dar care să ofere o fiabilitate crescută. O viteză de centrifugare mai mare presupune că va putea stoarce mai bine acele rufe și deci rufele vor sta mai puțin la uscat. Însă e recomandat o centrifugare mai mare în special dacă nu aveți unde să puneți atâtea rufe și aveți un uscător de rufe. Jos puteți viziona o prezentare a mașinilor de spălat a acestui producător și câteva funcții oferite de acestea:

Te-ar mai putea interesa