Indesit IWE81282BCECO, mașină de spălat 8kg

Indesit IWE81282BCECO e un model premium cu o capacitate de 8 kilograme și o clasă de eficiență energetică foarte bună. E un model ideal pentru cineva care are mult de spălat, adică pentru o familie mare ori pentru un mic restaurant.
Utilizarea eficientă a aparatului nu implică un efort din partea dvs deoarece o mulțime de tehnologii care fac economie sunt automate, însă nu ar strica să vă uitați peste manualul de utilizare așa încât să utilizați aparatul în cunoștință de cauză.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are incorporate o multitudine de funcții cum ar fi Eco Time, Delay Timer și altele. Nu are un cost deloc mare datorită faptului că în momentul de față e la promoție și primești un cadou, însă nu știu dacă oferta o să mai fie valabilă atunci când o să citiți acest articol.
Pentru a vă face o opinie despre cum arată am postat imaginea de alături din care poate fi observat ecranul LCD de mari dimensiuni care vă va fi de folos atunci când sunteți curios cât mai are de spălat sau ce face aparatul la un moment dat.

Aparatul
Aparatul

Modelul de față e unul cu o capacitate a cuvei de 8 kilograme, 1200 rotații (nu vreau să greșesc, dar cred că are clasa B de centrifugare care e foarte bună, cea mai bună fiind cu 1400 rotații) și clasa A++ pe partea de eficiență energetică. Aceasta din urmă e datorată în mare parte și motorului inverter care presupune un consum foarte mic de curent, dar și de apă.
Aparatul nu e doar foarte eficient dpdv energetic, ci și la spălare deoarece are clasa A.
Dacă te interesează numărul de programe atunci trebuie să știi că are 16 programe printre care se numără cel de haine sport.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt volumul mare de 62 litri (normal că e mare din moment ce are o capacitate mare de încărcare), eficiența (de la consum mic de curent până la cea de spălare), o viteză bună de centrifugare și ușurința în utilizare. Acest ultim aspect face foarte mult deoarece acest model e unul cu puține butoane lucru care presupune acea ușurință în utilizare, pe când alte modele sunt foarte futuriste cu multe butoane, iar pentru a porni acele aparate nu știi pe care buton să apeși.
Din păcate nu vine cu Eco Bubble sau Fuzzy Logic, însă motorul e unul cu inverter, lucru care presupune economie mare de resurse. Astfel compensează lipsa tehnologiilor amintite.

Sunt multe modele de la Indesit și alte branduri, dar dacă vrei un electrocasnic ieftin și care să poată spăla multe rufe cu un consum mic de resurse atunci modelul de față ar fi o recomandare din partea mea.
Montarea sa nu e prea complicată, dar datorită greutății de 73 kilograme va fi nevoie de minim două persoane pentru a monta aparatul. Instalarea aparatului nu e prea complicată, însă trebuie să citiți manualul de utilizare mai întâi deoarece dacă nu o să o instalați cum trebuie atunci nu va spăla corespunzător ori deloc.
Iar, dacă ai întrebări referitoare la tehnologia cu inverter atunci trebuie știut că acesta vine cu un motor inverter. Am precizat mai sus care sunt avantajele unui astfel de motor – consum redus de resurse.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Indesit IWE81282BCECO, mașină de spălat 8kg”

  1. M-am decis mai tarziu sa cumpar acest model, dar cred ca o iau astazi sa maine. Sper sa mai prind promotia cu fierul de calcat deoarece nu mi-ar strica asa ceva in casa.

Lasă un comentariu