Indesit IWE71252, mașină spălat rufe 7kg

Mașina de spălat rufe Indesit IWE71252 e perfectă pentru cineva care spală mult datorită faptului că are o familie mare ori copii mici care se murdăresc mai tot timpul. Avantajele care le are mașina aceasta sunt capacitatea mare de stocare, prețul mic și eficiența energetică peste medie.
Capacitatea de stocare de 7 kilograme e una dintre cele mai mari de pe piață ajutându-vă pe dvs să spălați cât mai multe rufe fără a fi nevoiți să repetați procesul de mai multe ori pe zi.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un excelent aparat care are numeroase programe utile. Iar, dacă vreți să vă faceți o părere despre cum arată și ce poate atunci vă recomand să vizionați clipul de la final ori poza de alături. Puteți vedea că are un ecran LCD mare pe care să vedeți diferite informații cu privire la ciclurile de spălare.

Mașina
Mașina

Principalele lucruri pe partea de specificații sunt capacitatea de stocare de 7 kilograme, cele 1200 rotații și că are o clasă A++ de eficiență energetică. Clasa energetică ne spune despre aparat că e unul care consumă foarte puțin curent, acest lucru putându-se vedea în facturile de curent. În unele cazuri, chiar dacă mașina costă mai mult e bine să o alegeți dacă are A++ în defavoarea unui model care costă mai puțin dar are A.

Modelul acest are numeroase atuuri printre care se numără panoul de comandă simplu, eficiența și că are o garanție bună… pe lângă multe altele. De exemplu, garanția e una de 24 de luni și poate fi mărită până la maxim 4 ani pe bani puțini… în cazul în care doriți să faceți aparatul unul cu adevărat de îndelungă folosință.

În rest pot să spun că își merită banii, cu atât mai mult cu cât e un model făcut de italieni, Indesit fiind un brand italian cu o lungă istorie (există încă din 1930).
Dacă doriți să vedeți mai bine cum arată acest model atunci din clipul de alături se poate vedea acest lucru. Trebuie să precizez și în clip e vorba despre un electrocasnic cu aspect similar.

Te-ar mai putea interesa