Indesit IWE71251BECO, mașina de spălat rufe

Indesit IWE71251BECO e o mașină de spălat rufe Eco care nu costă deloc mult și despre care se poate spune că vă va economisi din bani pe durata folosinței. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → despre care se poate vedea că nu e deloc mare, dupcă cum ziceam anterior. Din păcate nu vine cu prea multe tehnologii, ci doar cu un consum minim de curent care se vede din clasa de eficiență energetică A+. Lipsa tehnologiilor însemnă oarecum și un plus de ușurință în utilizare.

Poze

Modelul IWE71251BECO e unul de culoare albă cu un panou de comandă complex, dar nici așa de complex încât să nu vă descurcați să-l utilizați. Nu e slim, dar dimensiunile sale vor face ca aparatul să poată fi amplasat unde doriți fără a-i face un loc special. Aspectul ne arată că e un aparat care poate fi foarte ușor folosit.

Din față
Din față

Specificaţii tehnice

Modelul de față e destinat celora care spală mai mult, iar asta se poate vedea după capacitatea de 7 kilograme care e una destul de mare. În ciuda faptului că poate spăla multe haine, consumul de resurse e unul moderat, iar acest lucru se poate vedea în principal după clasa A+ care e o clasă legată de consum de curent. E foarte eficientă și la spălare deoarece are clasa A, și nu e deloc un aparat gălăgios deoarece la centrifugare produce 75 dB… ceea ce e mai puțin decât la un aspirator.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; vine de la un brand de încredere căruia nu îi e frică să garanteze aparatul minim 2 ani și maxim 4; vine cu multe programe printre care se numără cel de programare/pornire întârziată; panoul de comandă e unul avansat, dar e bine definit așa încât să nu vă încurcați la folosirea electrocasnicului.
Contra: nu cunosc să vină cu Fuzzy Logic (are Eco Time care e ceva similar și care presupune că puteți spăla nu mai puțin de 3 kilograme de rufe cu mult mai puține resurse și într-un interval de timp scăzut).

Concluzie

Această mașină e făcută așa încât să consume cât mai puține resurse și să poată fi utilizată de oricine. Din această cauză nu are tehnologii care te-ar putea încurca în sensul că nu știi ce fac și cum se activează. Dacă ar fi să recomand unei anumite categorii acest aparat atunci l-aș recomanda acelora care vor un electrocasnic clasic cu o capacitate de încărcare medie.

Lasă un comentariu