Indesit IWDC 6125 (EU)

Indesit IWDC 6125 (EU) e o mașină de spălat rufe cu funcția de uscător de rufe. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi → se poate vedea de la o poștă că e mult mai ieftină decât alte modele cu uscător incorporat, iar acesta e motivul principal pentru care e așa de ieftină. Stă decent la capitolul eficiență, iar consumul de curent nu e prea mare… clasa de eficiență energetică B demonstrând acest lucru.

Poze

Se poate observa că e un model de culoare albă despre care la prima impresie zici că e doar mașină de spălat rufe. Din prima imagine se poate observa numărul mare de programe cu care vine și care facilitează spălarea oricărui tip de haine. Din poza a doua se poate vedea că are și un panoul de comandă relativ simplu de utilizat fără prea multe butoane, dar cu multe indicații.

Programele
Programele
Mașina
Mașina

Specificaţii tehnice

IWDC 6125 stă foarte bine pe partea de detalii tehnice deoarece are 1200 rotații pe partea de centrifugare, o capacitate de 6 kilograme și un consum mic de curent. Față de alte mașini, aceasta poate să uște hainele și așa faci două lucruri în loc de unul, economisind timp.
E foarte ușor de folosit deoarece vine cu foarte multe indicații, iar numărul de butoane e unul mic, după cum ziceam mai sus.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; ușurința în utilizare e un alt atuu; vine cu funcția de reglare automată a consumului precum la modelele scumpe; garanția sa de 2 ani poate fi mărită la maxim 4 ani; nivelul de uscare e setat automat și astfel nu pierdeți timp cu setarea parametrilor, ci doar vă bucurați de hainele uscate ca la carte de către aparat.
Contra: putea să aibă clasa A+ pe partea de eficiență energetică, însă acest lucru nu prea e posibil datorită capabilității de uscare.

Concluzie

În cazul în care nu ai prea mult loc pentru uscarea hainelor atunci acest aparat 2 în 1 ar fi recomandarea mea deoarece face ceea ce promite și poate fi utilizat de oricine cu ușurință. Despre cum arată și mai multe informații puteți vedea din preview-ul de alături.

Un comentariu la „Indesit IWDC 6125 (EU)”

  1. Mai exact cum trebuie sa o programez pentru uscare … am urmat instructiunile don carte dar imi ies foarte sifonate 😕

Lasă un comentariu