Indesit IWDC 6105

Mașina de spălat cu uscător Indesit IWDC 6105 e un model cu funcția inteligentă Eco Time care vă poate ajuta să economisiți bani (energie și apă) dar și timp. Spun asta deoarece pentru cantități mai mici mașina Indesit va consuma o cantitate mai mică de apă iar programul de spălare va fi scurtat. După cum observați seamănă mult cu modelul Indesit IWC 6105 dar care nu vine cu uscător, motiv pentru care e și mai ieftină. Dar în rest prezintă același dotări și funcții. Deci dacă doriți un model fără uscător incorporat (deci mai ieftin), puteți opta pentru alternativa aceea. Funcția numită programare întârziată sau amânare spălare e utilă dacă dori ca programul de spălare să pornească și să termine la o anumită ore (puteți amâna cu 3,6 și 9 ore). Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sigilată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o viteză de centrifugare de maxim 1000 de rotații pe minut și o capacitate de încărcare maximă de 6 kilograme. Chiar dacă această cantitate de rufe poate poate varia, funcția Eco Time e utilă deoarece detectează automat cantitatea pentru a finaliza programul într-un timp optim. Pe partea de eficiență are eficiență energetică B, eficiență la spălare A și la centrifugare C. Acest IWDC 6105 are un consum standard de 52 de litrii și de 1.12 kwh pe parcursul unui program. Ca oricare altă mașină nouă și acesta are un afișaj digital pe care se pot informații precum etapa de spălare și timpul rămas.

Are 13 programe de spălare dintre care cele uzuale ar fi acestea: spălare lână, sintetice, jeans și bumbac. Pe partea de siguranță vine cu sistem de control al consumului, programare întârziată și opțiune de călcare ușoară. Nivelul de zgomot produs în timpul centrifugării e de 77 dB și de 66 dB în timpul spălării. Deci e silențioasă precum o mașină obișnuită iar materialele din care e realizată sunt de o calitate superioară.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are tehnologia automată de reglare a consumului, poate spăla diferite tipuri de țesături, ecran digital LED, silențioasă, eficientă, ușor de folosit, multe funcții, uscător incorporat și preț acceptabil.

Minusuri: nu are prea multe programe de spălare.

Concluzie

Această mașină de spălat Indesit IWDC 6105 Eco Time se adresează celor care au nevoie de o mașină pentru spălare rufelor și care să vine și cu uscător.

Te-ar mai putea interesa