≡ Meniu

Indesit IWD6105

Cu greu găsești o mașină de spălat bună, dar dacă alegi Indesit atunci ești cu un pas către alegerea potrivită. Mașina de spălat rufe Indesit IWD6105 e un model al anului 2012 și excelează la multe capitole, dar cele mai importante sunt prețul și consumul mic de curent. Deoarece consumă puțin curent e integrată în clasa de eficiență energetică A+, iar un preţ bun Vezi prețul special de azi nu mi se pare deloc scump.

Poze

Despre design nu se poate spune că ar fi tocmai unic, însă vedeți că arată destul de bine și se vede că e un model nou și nu unul vechi deoarece are foarte multe rotunjimi. Nu e tocmai o mașină mare și asta deoarece în cuvă încap 6 kilograme de haine, air mașinile mari suportă undeva la 7-8 sau mai multe kilograme de haine.

Din față

Specificaţii tehnice

Indesit IWD 6105 are doar dotări utile cum ar fi sistemul de reglare al consumului așa încât să nu consume multe resurse când cuva e pe jumătate încărcată. Din păcate programul rapid e de jumătate de oră, iar alte modele au programe de 14-15 minute care e un interval pe jumătate cât al acestui model. Nu produce prea mult zgomot, dar tot nu poate fi considerată o mașină silențioasă datorită faptului că la spălare produce undeva la sub 60 decibeli.

Păreri pro şi contra

Pro: garanția e de 24 de luni și probabil că în viitor va fi oferită oportunitatea de a o mări la mia mult; e foarte bună pentru familiile mari și asta deoarece vine cu o capacitate mare de încărcare de șase kilograme; nu consumă deloc mult curent deoarece are clasa de eficiență energetică A+; brandul Indesit e unul foarte respectat, iar cei care achiziționează produse de la ei au fost întotdeauna mulțumiți.
Contra: putea avea un program și mai scurt dar poate că în manualul său de utilizare e specificat cum poți spăla chiar și mari rapid de jumătate de oră.

Concluzie

Modelul IWD 6105 e unul pe gustul multora deoarece consumă puțină electricitate, e foarte eficient și nici nu costă mult având un preț de puțin peste 1000 lei. Pentru a vă face o părere despre acest aparat și despre aparatele Indesit, în general, vă recomand preview-l de alături, chiar dacă este de la un alt model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu