Indesit IWD 61051 ECO

Această mașină de spălat rufe Indesit IWD 61051 ECO e una destul de accesibilă și eficientă. Are centrifugare de 1000 RPM, o capacitate de 6 kg, clasa A+, ecran LCD și funcție Eco Time. Spun „eficientă” deoarece are funcția Eco Time care detectează automat câte rufe ați introdus, iar programul de spălare se ajustează (setează automat parametrii necesari). Bineînțeles pentru o cantitate de 3 kilograme programul spălare va fi redus aproape la jumătate. Această funcție/tehnologie poate fi găsită la toate mașinile de spălat însă are o altă denumire și metoda de detectare a încărcăturii nu e chiar similară, dar apropiată. Deasemenea vine cu o mulțime de programe speciale care se adresează diferitelor tipuri de țesături. Acest model de la Indesit numit IWD 61051 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Specificații tehnice

E evident faptul că are încărcare de tip frontală însă capacitatea maximă suportată e 6 kilograme. Dar după cum am precizat anterior, puteți spăla fără probleme cantități mult inferioare. Clasele de eficiență sunt bune însă acestea se datorează caracteristicilor sale tehnice și anume: energetică A+, la spălare A și la centrifugare C. Ca la oricare altă mașină și acesta are în partea centrală un buton pentru selectarea programului, un ecran LCD care afișează timpul rămas iar în partea dreaptă vine cu butoane pentru selectarea parametrilor (temperatură, centrifugare etc.)

O parte din programele sale de spălare sunt următoarele: rapid 30 de minute, bumbac, sintetice, sport, spălare lână etc. Acestea sunt cele mai importante dar mai are și altele. Eco Time e un sistem avansat de reglare a consumului dar nu vă recomand să spălați mai mult de 6 kg deodată. Vine cu funcția programare întârziată sau amânare pornire. Cu aceasta puteți seta mașină să spele la ce oră doriți, chiar și noaptea. Mașina IWD 61051 ECO vine chiar și cu protecție împotriva inundațiilor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de silențioasă în timpul spălării, e un model Eco Time, are ecran digital care vă afișează timpul rămas până la terminare, eficiență A+ și e fiabilă.

Minusuri: la un așa preț nu prea pot să-i reproșez ceva.

Concluzie

Această mașină Indesit IWD 61051 e un parat electrocasnic care nu trebuie să lipsească din locuința dumneavoastră. Ar fi fost interesant dacă la aceste caracteristici tehnice era vorba de un model Slim, adică îngust. Spun asta pentru că acele modele sunt foarte îndrăgite de persoanele care locuiesc la bloc deoarece au o adâncime de numai 45 cm.

Te-ar mai putea interesa