Indesit IWD 5125 Eco Time

Maşina de spălat Indesit IWD 5125 Eco Time e un model cu o capacitate mică de încărcare, clasă de eficienţă excelentă şi cu o viteză de centrifugare mare. Vine ca alternativă la maşina Indesit IWC 5105. Acesta vine cu Eco Time care se adresează celor care doresc să spele cantităţi mici de rufe şi să economisească ceva bani. Pe scurt aceasta se foloseşte de sisteme de reglare a consumului şi detectare automată a cantităţii. Această tehnologie e ideală deoarece nu foloseşte mai multă apă decât e nevoi, spălând în condiţii optime la un consum mic de energie. Dar se pare nu are sistem de control al balansului care ar fi redus puţin din vibraţii şi zgomot. Clasele de eficienţă sunt şi ele foarte bune dar pe acestea le voi enumera mai jos. Deasemenea acesta prezintă şi câteva caracteristici speciale din care amintesc programarea întârziată. Cu această funcţie puteţi seta ca această maşină să spele când doriţi. Poate fi folosită cu uşurintă în special că vine cu un ecran LED care afişează informaţii utile pentru utilizator. Indesit IWD 5125 are un preţ forte bun. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă

Specificaţii tehnice

După cum observaţi şi în poza de mai sus, e vorba despre un model cu încărcare frontală. Deasemenea e un model forte bun şi performant în acelaşi timp având o viteză de centrifugare de cel mul 1200 de rotaţii pe minut. Nu e un model de dimensiuni mari motiv pentru capacitatea de încărcare nu e una prea generoasă – 5 kilograme. Deci ar fi ideală pentru familiile mai puţin numeroase şi care ar dori să spele des şi să economisească bani. Vine cu următoarele clase de eficienţă: la spălare A+, la centrifugare B şi la spălare A. Deci pe acestea le veţi găsi şi la maşini de spălat similare (din punct de vedere al preţului). Consumul standard de energie e de 0.85 kwh şi cel standard de apă e de 43 litri.

Are un număr maxim de 16 programe printre care se află şi acestea: consum redus energie, spălare lână, jeans, bumbac, mătase/perdele, sport delicat, sport intensiv, Expres şi încălţăminte sport. Pe ecranul LED se pot observa etapele de spălare şi cam cât timp mai e până va termina.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: preţ acceptabil, multe programe şi funcţii, consum redus de energie dar şi apă, afişaj LED, uşor de folosit, poate spăla chiar şi articole sportive.

Minusuri: nivelul de zgomot putea fi unul mai mic, acesta e de maxim 63-73 dB în funcţie de etape de spălare dar şi de încărcătură.

Concluzie

Indesit IWD 5125 e un model care poate fi util pentru orice locuinţă în special dacă nu aveţi o maşină performantă ca aceasta.

Te-ar mai putea interesa