Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit IWD 5105 Eco Time

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat cu performanțe medii atunci vă recomand mașina de spălat Indesit IWD 5105 cu capacitate de 5 kilograme, 1000 rotații și clasa energetică A+. Este o mașină Eco Time și de aceea se aseamănă destul de mult cu modelul IWD 5125 și are cam același preț de achiziție despre care voi spune câte ceva mai jos. De asemenea este un model destinat pieței europene și de aceea s-ar putea ca în cod să fie inclus și (EU). Electrocasnicul de față este unul de performanțe medii (cum precizam în paragraful introductiv), iar aceste performanțe care îl recomandă sunt cele 1000 rotații (îl poziționează în clasa C) și consumul redus de energie electrică (clasa de eficiență A+).

Prețul bun Vezi prețul special de azi. Pot spune că dacă aș compara modelul de față cu alte modelele cu aceleași detalii tehnice atunci ar ieși că nu e nici mai ieftină și nici mai scumpă. Normal că există modele de la Whirlpool sau Samsung cu performanțe superioare, dar nu la acești bani.

Poze

Din faţă

Specificaţii tehnice

IWD 5105 e un model Eco Time destinat pieței europene care e un tip de mașină de spălat cu încărcare frontală ceea ce înseamnă că nu e tocmai un electrocasnică pentru locații înguste cum ar fi modelele cu încărcare superioară (cum e Whirlpool AWE6316).

Viteza de centrifugare a Indesit IWD 5105 e de 1000 rotații pe minut ceea ce înseamnă că e între 800 și 1200. 1200 rotații au mașinile performante, iar 800 cele cu bani puțini. Datorită acestei puteri de centrifugare mașina poate fi încadrată în clasa C.

Eficiența energetică e A+, iar cea la spălare e A. Conform acestor clase mașina ar putea fi considerată una de top, ar putea. Însă, nu stă prea bine la partea de silențiozitate deoarece la spălare produce un zgomot de 66 decibeli și la centrifugare are 73 dB.

Stă binișor na programe deoarece are 13 programe de spălare printre care se numără cel de spălare rapidă de 30 minute. De asemenea are programe de spălat haine din bumbac, lână etc. Are și sisteme de protecție cum ar fi cel pentru prevenirea inundațiilor.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftină, eficientă energetic, capacitatea cuvei e decentă, iar Indesit e recunoscut pentru electrocasnicele sale rezistente.
Contra: eficiența la centrifugare e cam slabă în sensul că era bine dacă avea 1200 rpm. Nu știu din ce material e realizată cuva, dar pare a fi poliplex (plastic) și acest material e pe locul 2 în topul materialelor ok (pe locul 1 e inoxul).

Concluzie

E un electrocasnic numai bun pentru cei cu un buget mediu și pentru locuințele cu undeva la 3-4 persoane. Nu există un clip de prezentare al acestei mașini, dar vă invit să urmăriți clipul modelului IWC 6125 A.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu