Indesit IWC91082ECO EU, model clasa A++ cu 1000 rotații

Indesit IWC91082ECO(EU) e o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală și se adresează celora care au nevoie de ceva pentru spălarea rufelor pentru 3-5 membri ai familiei. Capacitatea de încărcare e una foarte mare de 9 kilograme, iar din această cauză nu e nevoie să spălați de mai multe ori pe zi.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern cu eficiență energetică deosebită (clasa A++).
Din imaginea de alături puteți vedea că acest aparat e unul care e de culoare albă, iar panoul de comandă e unul normal.


Avantaje

Modelul Indesit IWC 91082 ECO(EU) e unul modern cu o mulțime de facilități utile printre care aș aminti capabilitatea de economisire a energiei și funcția Eco Time.
Funcția Eco Time presupune că puteți spăla rapid undeva până la 3kg cu 30 procente mai puțin timp.
Economisirea energiei e o opțiune prin care se economisesc până la 70 procente energie.
Consumul energetic al aparatului e de 245 kWh pe an, iar în programul standard e de 1,36 kWh.
Nivelul de zgomot e unul ok la spălare, și la centrifugare e de 74 decibeli.
E realizat din materiale de calitate, mai exact cuva e una din inox. Acest lucru face ca aparatul să fie unul foarte durabil.
Are un număr mare de programe, printre acestea numărându-se programul de 30 minute.

Dezavantaje

Nu stă chiar așa de bine la centrifugare deoarece are clasa C, acest lucru datorându-se celor 1000 rotații. În opinia mea această viteză este ok deoarece oricum 1000rpm sunt o viteză maximă, iar aceasta e atinsă doar la final.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de ceva eficient din toate punctele de vedere atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Brandul Indesit e unul pe piață de foarte mult timp (1975), sediul fiind localizat în Italia. Spre deosebire de brandurile asiatice acesta e unul care are o fiabilitate foarte bună și e realizat din cele mai bune materiale.

Te-ar mai putea interesa